Wilson Kabera kon in Lebbeke het tij evenmin doen keren.
Volledig scherm
Wilson Kabera kon in Lebbeke het tij evenmin doen keren. © Geert De Rycke

Lebbeke maakt einde aan ongeslagen reeks van Erpe-Mere United (2-0)

Voetbal Derde nationale AErpe-Mere heeft voor de derde keer dit seizoen een nederlaag moeten incasseren. Nadat men eerder in Torhout en thuis tegen Oostkamp de wet van de sterkste moest ondergaan, ging dit weekend de topper tegen Lebbeke met 2-0 verloren. Ondanks de nederlaag kan de fusieploeg zich handhaven in de top vijf van derde nationale A.

 1. Bart Kolen blijft twee jaar langer bij Wezel: “Het project van de club spreekt mij heel hard aan”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Bart Kolen blijft twee jaar langer bij Wezel: “Het project van de club spreekt mij heel hard aan”

  Vanaf volgend weekend barst in eerste provinciale de titelstrijd opnieuw los. Bij Wezel, dat samen met Kontich het klassement aanvoert, wordt eveneens werk gemaakt van de toekomst. Vorige week maakte de club bekend dat er geen vervolg komt aan de samenwerking met het trainersduo Sepp De Roover en Rob Nuyts. Bart Kolen is dan weer één van de spelers die zijn overeenkomst verlengde.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.