Leander Dedroog: “Het is niet gemakkelijk om te veranderen van positie ‘4' naar ‘3'.”
Volledig scherm
Leander Dedroog: “Het is niet gemakkelijk om te veranderen van positie ‘4' naar ‘3'.” © Belga

Leander Dedroog (Limburg United): “We zijn klaar voor de competitiestart thuis tegen Bergen”

basketbal bnxt-leagueDe voorbereiding is achter de rug. Bekerwinnaar Limburg United koos dit seizoen bewust voor een kern met tien Belgen. Met de komst van Belgian Lions Maxime De Zeeuw en Quentin Serron heeft T1 Raymond Westphalen grote klasse in huis. Vrijdagavond is er de competitiestart in de BNXT-league met de komst van Bergen.

 1. Hoog thrillergehalte tijdens de eerste halve finale tussen Oostende en Gent: “Heel belangrijk dat we deze eerste bekerconfrontatie gewonnen hebben”
  Volleybal

  Hoog thrillerge­hal­te tijdens de eerste halve finale tussen Oostende en Gent: “Heel belangrijk dat we deze eerste bekercon­fron­ta­tie gewonnen hebben”

  Wat een wedstrijd, wat een halve finale tussen Hermes Oostende en VDK Gent. De strijd was zaterdagavond bikkelhard tijdens deze eerste krachtmeting in het kader van de Belgische beker. Het begon met een 0-2 voorsprong voor de Gentse ploeg. Dan kwam er de ommekeer en kansen aan beide zijden, gekleurd met een paar matchballen.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 1. Lyra-Lierse krijgt maar geen regelmaat in de prestaties. Lukt het wel tegen Lebbeke? “Longen uit ons lijf lopen en alles geven”

  Ly­ra-Lier­se krijgt maar geen regelmaat in de prestaties. Lukt het wel tegen Lebbeke? “Longen uit ons lijf lopen en alles geven”

  Een keer winnen, een keer verliezen, een keer gelijk. Het is het seizoen van Lyra-Lierse, geheel in contrast met de vorige voetbaljaargang, waarin Lyra-Lierse een periodetitel won. Dat lijkt er dit seizoen niet in te zitten. Lyra-Lierse heeft een opdracht, en die luidt dat die wisselvalligheid, dat gebrek aan regelmaat moet worden afgeschud. Makkelijker gezegd dan gedaan, natuurlijk. Lebbeke, nieuw in 2de amateur, moet het kind van de 2-0-nederlaag in Tongeren worden.