Leander Dedroog (l.) in actie tegen Niels De Ridder van Antwerp Giants.
Volledig scherm
Leander Dedroog (l.) in actie tegen Niels De Ridder van Antwerp Giants. © GMAX

Leander Dedroog (Limburg United): “Na nederlagen tegen BC Oostende en Antwerp Giants staan we opnieuw met de voeten op de grond”

basketbal bnxt leagueDe kans om bij de Elite Gold te geraken voor Limburg United was erg klein met twee topwedstrijden in het laatste weekend van de eerste fase van de Belgische BNXT League. Vrijdagavond viel het doek na de 99-82-nederlaag bij de ongeslagen leider BC Oostende. Op zondagnamiddag werd een reactie verwacht door T1 Raymond Westphalen en T2 Niels Marnegrave. Die kwam er niet tegen Antwerp Giants. De Sinjoren wonnen vlot met 94-82. 

  1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
    Gouden Formule 1
    7

    Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

    De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.