Lazare Amani (l.): "Als je me vraagt of ik de verwachtingen van de trainer heb ingelost dan zeg ik ja, want ik deed wat ik kon.”
Volledig scherm
Lazare Amani (l.): "Als je me vraagt of ik de verwachtingen van de trainer heb ingelost dan zeg ik ja, want ik deed wat ik kon.” © Photo News

Lazare Amani (Union) laat in bekerwedstrijd tegen Lebbeke zien dat hij een basisspeler kan worden: “Ik beleefde een droom”

VOETBAL BEKER VAN BELGIËEen wedstrijd vroeg in het bekertoernooi geeft meestal dé gelegenheid aan ploegen uit 1A om spelers die tot dan niet vaak aan de bak kwamen eens wat speelminuten te geven. Tegen Lebbeke (7-0) gaf Union-trainer Felice Mazzu een achttal spelers een kans om zich te tonen. Lazare Amani was de primus van de klas.

  1. Berlaar-Heikant schiet weinig op met puntje tegen Witgoor: “Door de vele gekwetsten is het roeien met de riemen die we hebben”
    VOETBAL DERDE NATIONALE B

    Ber­laar-Hei­kant schiet weinig op met puntje tegen Witgoor: “Door de vele gekwetsten is het roeien met de riemen die we hebben”

    Derdenationaler Berlaar-Heikant kon zondag voor de eerste keer dit seizoen de nul op het bord houden. Zelf wisten de jongens van Peter Claessens ook geen doelpuntje te maken, waardoor de wedstrijd tegen Witgoor op 0-0 eindigde. Met dat ene puntje schiet Berlaar-Heikant weinig op, maar gezien de vele gekwetsten is één puntje beter dan geen, natuurlijk.