De 22-jarige Laurenz Simoens verlaat Torhout voor tweedenationaler Westhoek en gaat in het futsal aan de slag bij eerstenationaler Proost Lierse.
Volledig scherm
De 22-jarige Laurenz Simoens verlaat Torhout voor tweedenationaler Westhoek en gaat in het futsal aan de slag bij eerstenationaler Proost Lierse. © VDB

Laurenz Simoens kiest met Westhoek en Proost Lierse voor dubbele stap hogerop: “Combinatie van veld- en zaalvoetbal maakt mij een betere speler”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE A/DERDE NATIONALE ADe 22-jarige Laurenz Simoens laat een opvallende dubbele transfer optekenen. De (flank)aanvaller ruilt in het veldvoetbal derdenationaler KM Torhout voor tweedenationaler KVK Westhoek, terwijl hij in de zaal voormalig BZVB-eerstenationaler ZVC Assebroeke verlaat voor Proost Lierse, dat uitkomt in de hoogste afdeling van het Belgische futsal.

 1. Weer nood aan échte sportsensatie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocumentaires

  Weer nood aan échte sportsensa­tie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocu­men­tai­res

  Sportwedstrijden kijken is niet meer wat het geweest is: het blijft gek om geen publiek in de grote stadions te zien. Maar niet getreurd: om de sensatie van sport terug naar uw woonkamer te brengen, verzamelde onze redactie de beste sportdocumentaires van het moment. Ons aanbod? Een turbulent portret van Tiger Woods op Streamz, een blik achter de schermen bij Tottenham Hotspur op Prime Video en de koningsdiscipline van de racesport op Netflix. Zetel? Dekentje? Let’s go!
 2. Aanvalster Helena Gilson (As-Tongeren) is de nieuwste aanwinst van Asterix Avo: “Een volgende stap in mijn sportief traject”
  Volleybal vrouwen Liga A

  Aanvalster Helena Gilson (As-Tongeren) is de nieuwste aanwinst van Asterix Avo: “Een volgende stap in mijn sportief traject”

  Op de valreep heeft landskampioen en bekerwinnaar Asterix Avo een overeenkomst bereikt met Helena Gilson. De 21-jarige aanvalster volleybalde bij vicekampioen Jaraco As-Tongeren. “Ze is jong, ambitieus en boordevol talent”, verklaart bestuurslid Katja Batens. “Ze past perfect in de visie van de club. Helena Gilson heeft helemaal het DNA en de kwaliteiten die aansluiten bij het project van Asterix Avo.”
 3. Kenneth Vandendriessche begint zaterdag aan seizoen in Challenge Gran Canaria: “Tegenstand is enorm met twee voormalige wereldkampioenen”
  Triatlon

  Kenneth Vanden­dries­sche begint zaterdag aan seizoen in Challenge Gran Canaria: “Tegenstand is enorm met twee voormalige wereldkam­pi­oe­nen”

  Terwijl in eigen land triatleten nog altijd nagelbijtend wachten op de start van het seizoen beginnen de profs zich steeds meer te focussen op hun belangrijke wedstrijden. Met de Challenge van Gran Canaria staat zaterdag zowaar nog eens een Europese wedstrijd op het programma. Pieter Heemeryck en Kenneth Vandendriessche (29) zullen er trachten de Belgische eer hoog te houden, maar de deelnemerslijst op het Canarische Eiland is er eentje om u tegen te zeggen.
 1. Koeman over toekomst Messi: "Het ligt in zijn handen"

  Koeman over toekomst Messi: "Het ligt in zijn handen"

 2. De Bilde en Van Damme laten in HLN SPORTCAST hun licht schijnen over Super League Saga
  Play
  HLN SPORTCAST

  De Bilde en Van Damme laten in HLN SPORTCAST hun licht schijnen over Super League Saga