Laurens Vanthoor vierde recent zijn tweede titel in de VS, de zoveelste op zijn indrukwekkende palmares.
Volledig scherm
Laurens Vanthoor vierde recent zijn tweede titel in de VS, de zoveelste op zijn indrukwekkende palmares. © Hoch Zwei / Juergen Tap / RV

Laurens Vanthoor wil zege in 60ste editie van de 24 uur van Daytona

autosportVoor de zesde opeenvolgende maal al start onze landgenoot Laurens Vanthoor in de 24 uur van Daytona. Deze 60ste editie betekent voor één van de beste actuele GT-rijders ter wereld het voorlopig einde van een Amerikaans avontuur. Een reden te meer voor de 30-jarige Limburger om dit jaar de GT-klasse eindelijk te kunnen winnen.

  1. Lennert Doms en Sezoens Achilles Bocholt winnen beker van België tegen buur Sporting Pelt: “De tweede trofee van het seizoen is binnen”
    PREMIUM

    Lennert Doms en Sezoens Achilles Bocholt winnen beker van België tegen buur Sporting Pelt: “De tweede trofee van het seizoen is binnen”

    Na de bekerwinst van HB Sint-Truiden bij de dames kwamen Sezoens Achilles Bocholt en Sporting Pelt in een uitverkochte ‘Alverberg’ in actie. De twee topteams uit het noorden van Limburg zorgden voor een boeiende finale van de beker van België. De Damburgers wonnen nipt met 22-21 en pakken hun achtste beker van België en tweede trofee van het seizoen.