Het dreamteam van Porsche op de Nürburgring met achteraan Laurens Vanthoor.
Volledig scherm
Het dreamteam van Porsche op de Nürburgring met achteraan Laurens Vanthoor. © Gruppe C Photography

Laurens Vanthoor van sprint in DTM naar hardste uithoudingsrace in de wereld op de Nürburgring

AutosportHij reed in 2018 naar de polepositie in een recordtijd en in 2015 schreef hij samen met Audi en WRT de zege op de Nürburgring op zijn naam: Laurens Vanthoor. Dit jaar start de Limburger opnieuw met de ‘Grello’ Porsche 911 van Team Manthey en hij behoort zonder meer tot het kransje topfavorieten, in een wagen die hij deelt met de Deen Michael Christensen en de Fransen Kevin Estre en Frédéric Makowiecki.

 1. SK Nieuwkerke onder leiding van nieuw trainersduo Eddy Verbeeck en T2 Geert Brouton van start
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  SK Nieuwkerke onder leiding van nieuw trainers­duo Eddy Verbeeck en T2 Geert Brouton van start

  Tweedeprovincialer SK Nieuwkerke wil beter en meer dan vorig seizoen, toen het twaalfde eindigde. Met Eddy Verbeeck en terug van weggeweest zijn assistent Geert Brouton, trok de club van voorzitter Christophe Croquette een nieuw trainersduo aan. Er zijn ook heel wat nieuwe spelers. “We hadden door blessures en een wat krappe kern een moeilijk seizoen”, zegt de voorzitter.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?