Laurens Symons ontdoet zich van ondermeer Mukau (nr 8).
Volledig scherm
Laurens Symons ontdoet zich van ondermeer Mukau (nr 8). © GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Laurens Symons en Cappellen weten weer wat winnen is na 2-4 zege in topper tegen Jong KV Mechelen: “Twee goals tegen ex-club doen extra deugd”

voetbal 2NBNa ruim een maand, het equivalent van vijf wedstrijden, weet Cappellen eindelijk nog eens hoe een overwinning smaakt. De troepen van Tom Schipper kwamen nog twee keer op achterstand in de topper tegen Jong KV Mechelen, een duel tussen de nummers vier en vijf in de stand, maar ondermeer dankzij twee goals van Laurens Symons (21) zetten ze die scheve situatie nog helemaal recht, 2-4 was de eindstand.

 1. Yorgo Van Hove en City Pirates houden tegen Hasselt voor het eerst dit seizoen de nul (0-0): “Beloning voor de hele ploeg”

  Yorgo Van Hove en City Pirates houden tegen Hasselt voor het eerst dit seizoen de nul (0-0): “Beloning voor de hele ploeg”

  City Pirates is dit seizoen geen schoolvoorbeeld van defensieve stabiliteit. De piraten slikken wekelijks minstens twee goals en dat ging logischerwijze al vaak gepaard met puntenverlies. Maar kijk, zaterdagavond hielden Yorgo Van Hove en zijn maats voor het eerst dit seizoen de nul en dat leverde hen dan ook een knap punt op bij titelkanidaat Sporting Hasselt, het bleef 0-0.
 2. DD Group - Isorex - NoAqua Cycling Team stelt nieuwe rensters voor: “We willen er in de toekomst staan als continentale UCI-ploeg”

  DD Group - Isorex - NoAqua Cycling Team stelt nieuwe rensters voor: “We willen er in de toekomst staan als continenta­le UCI-ploeg”

  Dat menselijkheid én ambitie hand in hand gaan in het vrouwenwielrennen, bewijst DD Group - Isorex - NoAqua Cycling Team. Het vrouwenteam, dat teamspirit hoog in het vaandel heeft, wil doorgroeien als een continentale UCI-ploeg. Samen met zijn enthousiaste partner Marieke de Groot, die zelf actief is als renster in de ploeg, is manager van de ploeg Stijn Peelman uit regio Wetteren vastberaden om het veelbelovende team verder te laten groeien in het vrouwenwielrennen.
 1. Ninove-doelman Naïm Van Attenhoven wordt prof bij Franse tweedeklasser Valenciennes: “Een unieke kans”
  Voetbal eerste nationale

  Ninove-doel­man Naïm Van Attenhoven wordt prof bij Franse tweedeklas­ser Valencien­nes: “Een unieke kans”

  De Nigerese international en doelman bij Ninove Naïm Van Attenhoven (19) legde deze week medische tests af bij de Franse tweedeklasser Valenciennes FC. Beide partijen zijn zo goed als rond. Als de jonge doelman tijdens de mercato vertrekt, kan KVK Ninove nog een transfersom krijgen. Door de terugkeer van de herstelde Kevin Van Den Noortgaete verloor de Brusselse keeper vorig weekend zijn basisplaats. Valenciennes was Van Attenhoven al een tijdje aan het scouten.