Laurens Sweeck wil in de Ronde van België de puntjes verder op de i zetten.
Volledig scherm
Laurens Sweeck wil in de Ronde van België de puntjes verder op de i zetten. © Photo News

Laurens Sweeck hervat de competitie in GP Vermarc: “De snelheid zit nog niet in de benen”

Wielrennen profsDe GP Vermarc leek zaterdag op een ‘debutantenkoers’. De profs hervatten na een korte onderbreking na de klassiekers. Voor de beloften en elites zonder contract was het de allereerste koers in 2021. Ook de veldrijders stonden voor het eerst aan de start van een wegwedstrijd. Zij zijn aan de voorbereiding op hun wintercampagne begonnen.

 1. Britt Rampelberg (Yellow Tigers): “Het flitsend combinatievolleybal van Thailand afstoppen”
  volley nations league

  Britt Rampelberg (Yellow Tigers): “Het flitsend combinatie­vol­ley­bal van Thailand afstoppen”

  Britt Rampelberg uit Lennik is met de Yellow Tigers aan een uitstekend toernooi bezig. In het Italiaanse Rimini begint de libero van het nationale volleybalteam aan de laatste week van de ‘Volley Nations League’. De Belgische selectie heeft reeds vijf stuntzeges behaald tegen topteams uit de wereld. Het is mogelijk dat er tijdens de laatste drie duels nog minstens één overwinning bij komt.
 2. Mathias Fixelles debuteert straks op het hoogste niveau bij KV Kortrijk: “Ik zal altijd vechten voor de ploeg”
  Voetbal 1A

  Mathias Fixelles debuteert straks op het hoogste niveau bij KV Kortrijk: “Ik zal altijd vechten voor de ploeg”

  Met Julien De Sart, Jevhen Makarenko en eerder in januari Hannes Van Der Bruggen trokken drie middenvelders de deur bij KV Kortrijk achter zich dicht. Maar met Mathias Fixelles en Kevin Vandendriessche hopen de Kerels die leemte op te vullen. Fixelles (24) komt over van Union en is klaar om zich te tonen. “Ik ga misschien een beetje moeten wennen aan de snelheid van 1A, maar ik ben er klaar voor”, aldus de goedlachse middenvelder.