Met de kwieke Al Tamari hadden de verdedigers van Zulte Waregem het na de pauze niet onder de markt. Hier schermt Laurens De Bock het leer goed af voor de Leuvense invaller.
Volledig scherm
Met de kwieke Al Tamari hadden de verdedigers van Zulte Waregem het na de pauze niet onder de markt. Hier schermt Laurens De Bock het leer goed af voor de Leuvense invaller. © Photo News

Laurens De Bock (Zulte Waregem) tevreden met gelijkspel in Leuven: “Heel hard moeten voor werken”

Voetbal 1ALaurens De Bock, de nieuwe aanvoerder van Zulte Waregem, ging zaterdag voorop in de strijd in het King Power @ Den Dreef van OHL. “Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar we hadden zelfs in numeriek ondertal nog de betere kansen en hebben het punt dus zeker niet gestolen”, oordeelde de Oost-Vlaming.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).