Laurens De Bock met Ewoud Pletinckx en Sammy Bossut in de achtergrond. De Waregemse defensie stond pal tijdens het laatste halfuur en sleepte de eerste thuiszege van het seizoen uit de brand.
Volledig scherm
Laurens De Bock met Ewoud Pletinckx en Sammy Bossut in de achtergrond. De Waregemse defensie stond pal tijdens het laatste halfuur en sleepte de eerste thuiszege van het seizoen uit de brand. © Photo News

Laurens De Bock (Zulte Waregem) pakt eerste thuiszege bij terugkeer: “Dit is een overwinning voor onze coach”

Voetbal 1AVeel sneller dan verwacht stond Laurens De Bock zaterdag weer op het veld bij Zulte Waregem. Zes weken nadat hij tegen Charleroi was uitgevallen en een operatie aan de buikspieren later, ging de Kalkenaar voorop in de strijd. “Die eerste thuiszege doet enorm veel deugd”, glunderde de linkspoot. “Vooral omdat we als ploeg toonden dat we voor onze coach wilden strijden.”

  1. Junior Planckaert maakt geslaagd rallydebuut met Team Floral uit Roeselare:  “Een combinatie circuit-rally kan zeker een meerwaarde vormen voor mijn leerproces in de autosport”
    autosport

    Junior Planckaert maakt geslaagd rallyde­buut met Team Floral uit Roeselare: “Een combinatie cir­cuit-ral­ly kan zeker een meerwaarde vormen voor mijn leerproces in de autosport”

    Afgelopen weekend was de Rally van Spa het toneel van de titelstrijd in het Belgian Rally Championship. Achter de tenoren was de wedstrijd ook goed voor een dubbele première. Met name het rallydebuut van Junior Planckaert, naast Harelbekenaar Jens Vanoverschelde, in de Ford Fiesta Rally3 ingezet door het Roeselaarse Team Floral. Het duo verdween zondagochtend met een mechanisch euvel uit de wedstrijd, maar presteerde zeer goed in een eerste kennismaking met de rallysport.