Na de zware nederlaag tegen AA Gent druipen de spelers van Zulte Waregem af. Voor Humphreys, Bruno, Deschacht, Bostyn, Vossen en Pletinckx eindigde het seizoen met een forse ontgoocheling.
Volledig scherm
Na de zware nederlaag tegen AA Gent druipen de spelers van Zulte Waregem af. Voor Humphreys, Bruno, Deschacht, Bostyn, Vossen en Pletinckx eindigde het seizoen met een forse ontgoocheling. © Photo News

Laurens De Bock met Zulte Waregem zwaar de boot in tegen Gent: “Zuur om seizoen zo te moeten eindigen”

VOETBAL 1AMet de billen bloot. Bijna even dramatisch als in het begin van de competitie door Club Brugge, werd Zulte Waregem door AA Gent naar de slachtbank geleid. “Dat we niet in play-off 2 zijn geraakt, komt hard aan, maar vooral op deze manier”, zucht een diep teleurgestelde Laurens De Bock.

 1. Amaury Cordeel staat voor vuurdoop in de FIA F3 tijdens F1-weekend in Barcelona. Talent uit Temse is enige Belg in de internationale eenzitters
  autosport

  Amaury Cordeel staat voor vuurdoop in de FIA F3 tijdens F1-week­end in Barcelona. Talent uit Temse is enige Belg in de internatio­na­le eenzitters

  In Barcelona gaat dit weekend de FIA Formule 3 van start, zoals steeds in dezelfde meetings als de Formule 1. Met Amaury Cordeel telt ons land opnieuw een vertegenwoordiger in de eenzitterklassen op weg naar de F1. Onze landgenoot doet het met het Spaanse Campos Racing. Cordeel heeft goede testen achter de rug en weet wat zijn doelen zijn voor zijn maidenseizoen in de zeer sterk bezette F3.
 1. Remco Evenepoel heeft "gezonde spanning" voor Giro-start: "Voel me goed en fris, maar ben vooral heel blij om er weer bij te zijn"
  Play

  Remco Evenepoel heeft "gezonde spanning" voor Gi­ro-start: "Voel me goed en fris, maar ben vooral heel blij om er weer bij te zijn"

 2. Campenaerts bij Giro-voorstelling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnapping"
  Play

  Campe­naerts bij Gi­ro-voorstel­ling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnap­ping"