Laura Verdonschot begint in Bredene aan haar veldritseizoen.
Volledig scherm
Laura Verdonschot begint in Bredene aan haar veldritseizoen. © Mpics

Laura Verdonschot start veldritseizoen in Bredene, maar kiest daarna voor het buitenland: “Eerste doel is UCI-punten verzamelen”

Veldrijden vrouwen eliteLaura Verdonschot (Pauwels Sauzen-Bingoal) begint in Bredene aan haar veldritseizoen. Normaal stond die Ethias Cross niet op haar programma, maar omdat er maandag ploegvoorstelling is, kon de voorziene wedstrijd in het buitenland niet doorgaan. “Na Bredene trek ik sowieso naar het buitenland. Ik wil in de eerste plaats UCI-punten verzamelen. Mijn doelen liggen later op het seizoen. Een goed BK bijvoorbeeld”, vertelt Verdonschot.

  1. Quinten Hermans en Laura Verdonschot duiken de Zonhovense kuil in
    Veldrijden

    Quinten Hermans en Laura Verdon­schot duiken de Zonhovense kuil in

    Belgian Cycling maakte maandag de selectie voor de Wereldbekercross in Zonhoven bekend. Zoals verwacht is het aantal Limburgers dat aan de start komt beperkt. Enkel Quinten Hermans (Tormans CX Team) en Laura Verdonschot (Pauwels Sauzen-Bingoal) zijn er zondag bij. Hermans keerde deze week terug uit de VS waar hij drie wereldbekercrossen reed. Laura Verdonschot reed de voorbije weken ook in het buitenland, onder meer in Spanje en Tsjechië.