Laura Verdonschot begint in Bredene aan haar veldritseizoen.
Volledig scherm
Laura Verdonschot begint in Bredene aan haar veldritseizoen. © Mpics

Laura Verdonschot start veldritseizoen in Bredene, maar kiest daarna voor het buitenland: “Eerste doel is UCI-punten verzamelen”

Veldrijden vrouwen eliteLaura Verdonschot (Pauwels Sauzen-Bingoal) begint in Bredene aan haar veldritseizoen. Normaal stond die Ethias Cross niet op haar programma, maar omdat er maandag ploegvoorstelling is, kon de voorziene wedstrijd in het buitenland niet doorgaan. “Na Bredene trek ik sowieso naar het buitenland. Ik wil in de eerste plaats UCI-punten verzamelen. Mijn doelen liggen later op het seizoen. Een goed BK bijvoorbeeld”, vertelt Verdonschot.

 1. Milan Fretin en Kamiel Bonneu tekenen profcontract bij Sport Vlaanderen-Baloise
  Wielrennen

  Milan Fretin en Kamiel Bonneu tekenen profcon­tract bij Sport Vlaanderen-Baloise

  Limburg telt volgend seizoen met Milan Fretin en Kamiel Bonneu twee nieuwe profrenners. De twee tekenden een contract bij Sport Vlaanderen-Baloise. Vooral voor de nog maar 20-jarige Fretin is de overstap naar de profs een kleine verrassing. De snelle Genkenaar kan er verder uitgroeien. Kamiel Bonneu wordt bij de Vlaamse profploeg uitgespeeld als klimmer. “Wat lange tijd ver weg leek, wordt nu toch waarheid”, laat Bonneu weten.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.