Laura Meynckens (2) kon niet vermijden dat Genk onderuit ging tegen leider Gent.
Volledig scherm
Laura Meynckens (2) kon niet vermijden dat Genk onderuit ging tegen leider Gent. © Dick Demey

Laura Meynckens (LVL) na de nederlaag tegen Gent: “Mikken nu op tweede of derde plaats”

Volleybal Liga A vrouwenLVL Genk was zaterdag geen partij voor leider Gent, die met 1-3 kwam winnen bij de Limburgers. LVL won set één , maar kreeg daarna snel een 1-2-achterstand om de oren. “De eerste plaats is weg, het is nu zaak om om vooral niet vierde te worden, want dan spelen we in de play-offs tegen Gent”, vertelt Laura Meynckens. “We hadden na de eerste set de wedstrijd in handen, maar het is duidelijk dat de Oost-Vlamingen op dit moment de beste ploeg zijn.”

 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. Didier Haenen (Belisia) na de uitschakeling op Lyra-Lierse: “Dit is voor deze club geen eindpunt”

  Didier Haenen (Belisia) na de uitschake­ling op Ly­ra-Lier­se: “Dit is voor deze club geen eindpunt”

  Na de nederlaag op Aalst kreeg Belisia een herkansing op Lyra-Lierse om alsnog een verlengstuk aan de stijgersronde te breien. Het Bilzerse team knokte zich na een 2-0-achterstand weer langszij, klom in de eerste verlenging zowaar zelfs op voorsprong, om zich uiteindelijk in de strafschoppenepiloog gewonnen te geven. Kapitein Didier Haenen, niet alleen de trotse papa van dochtertjes Amélie en Renée maar ook de fiere aanvoerder van een karaktervolle spelersgroep, verwoordt het als volgt: “Deze uitschakeling behoeft voor een club als Belisia geen eindpunt te betekenen. Als spelersgroep hebben we gedurende het seizoen een enorm groeiproces doorgemaakt, waarbij we met een deelname aan deze stijgersronde beloond werden. Tegen gerenommeerde teams als Lokeren-Temse, Aalst en Lyra-Lierse hebben we aangetoond dit niveau aan te kunnen.”