Laura Meynckens (2) vindt dat LVL Genk niet alle kansen benut heeft in de match tegen Oudegem.
Volledig scherm
Laura Meynckens (2) vindt dat LVL Genk niet alle kansen benut heeft in de match tegen Oudegem. © Dick Demey

Laura Meynckens (LVL Genk) na de nederlaag tegen Oudegem: “We hebben onze kansen om te winnen niet benut”

Volleybal Liga AEen week na de vijfsetter tegen kampioen Gent, stond er voor LVL Genk opnieuw een topper op het programma. De Trixxo-vrouwen namen het in eigen huis op tegen Oudegem. Een nieuwe stunt zat er niet in, want Oudegem won met 1-3. Nochtans hadden de Genkse meiden ook kansen. “Zelfs om te winnen, maar we hebben die niet benut. Dat hoort helaas bij het groeiproces van een jonge ploeg”, reageert Laura Meynckens.

 1. Olsa Brakel kan degradatiespook verjagen dankzij broodnodige zege: “Dit hadden we nodig”
  voetbal tweede nationale A

  Olsa Brakel kan degradatie­spook verjagen dankzij broodnodi­ge zege: “Dit hadden we nodig”

  Een diepe zucht van opluchting die vanuit het verre Ieper tot in Brakel te horen was. Dat was het resultaat van de nipte maar meer dan verdiende zege van Olsa op het veld van degradatieconcurrent Westhoek. Habbas zorgde voor het enige doelpunt. Een gouden driepunter die geel-zwart opnieuw richting de middenmoot duwt en de kloof met de degradatieplaatsen tot zes punten vergroot. Olsa wil nu absoluut een reeks neerzetten om het degradatiespook definitief te verjagen.
 1. David Habarugira en KFC Diest knopen na ruim drie maanden malaise nog eens aan met deugddoende zege tegen Wellen (3-1): “Eindelijk nog eens beloond voor het harde werk”
  voetbal derde nationale B

  David Habarugira en KFC Diest knopen na ruim drie maanden malaise nog eens aan met deugddoen­de zege tegen Wellen (3-1): “Eindelijk nog eens beloond voor het harde werk”

  Een diepe zucht van opluchting ging zaterdagavond doorheen het Diestse Warandestadion. Ruim drie maanden na de laatste overwinning, thuis tegen Wezel, wist KFC Diest eindelijk nog eens aan te knopen met een deugddoende driepunter tegen KVK Wellen. Het werd 3-1 dankzij twee goals in de laatste vijf minuten.