Verdedigster Laura De Neve in actie met de Red Flames in de oefeninterland tegen Ierland.
Volledig scherm
Verdedigster Laura De Neve in actie met de Red Flames in de oefeninterland tegen Ierland. © Photo News

Laura De Neve (RSCA) net op tijd klaar voor topper tegen Standard: “Verliezen staat gelijk aan minicrisis”

Zaterdag krijgt Anderlecht in play-off 1 het bezoek van grote rivaal Standard in het Lotto Park. Door het puntenverlies vorige week tegen OHL is deze topper meteen heel belangrijk voor de regerende landskampioen. Als paars-wit verliest, komt de ploeg uit de Vurige Stede immers op gelijk hoogte en dat is een scenario waar men liever niet aan denkt in Brussel.

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt
  Play

  Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt