Hoewel Lars Wantens op belangstelling van vele clubs kon rekenen, verlengde hij zijn contract bij Eendracht Aalst met twee seizoenen.
Volledig scherm
Hoewel Lars Wantens op belangstelling van vele clubs kon rekenen, verlengde hij zijn contract bij Eendracht Aalst met twee seizoenen. © Geert De Rycke

Lars Wantens (Eendracht Aalst): “Blij dat ik bij club van mijn hart kan blijven”

voetbal tweede nationale BEendracht Aalst doorbrak de stilte met drie contractverlengingen. De tweedenationaler kwam voor de komende twee jaar tot een akkoord met linkerflankspeler Lars Wantens en middenvelder Arne Van den Eynde. Verdediger Steve Ryckaert tekende voor één seizoen bij. De club heeft voor de drie belangrijke spelers een optie in hun contract voor een bijkomend jaar.

 1. SRT start met goede prestaties in GT4 European Series in Monza
  autosport

  SRT start met goede prestaties in GT4 European Series in Monza

  Selleslagh Racing Team uit Merchtem is ondertussen één van de vaste waarden van de GT4 European Series geworden en ook in 2021 is het team van vader en zoon Selleslagh weer prominent aanwezig op het Europese autosporttoneel. SRT zet twee Mercedes-AMG GT4 in, de #34 voor de jonge Belg O’Neill Muth uit Dilbeek en de al even jonge Italiaan Luca Bosco, terwijl we in de #35 de Antwerpenaar Sven Van Laere en nog een man uit de Vlaamse rand, Johan Vannerum, met ambities in AM-Cup zien starten.
 1. Chelsea-fans vieren als blijkt dat hun team zich terugtrekt uit Super League
  Play

  Chel­sea-fans vieren als blijkt dat hun team zich terugtrekt uit Super League

 2. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"