Lars Courtens (rechts) naast Shiara Driessen: "Na jaren aan de internationale top krijgen we met deze beslissing eindelijk erkenning.”
Volledig scherm
Lars Courtens (rechts) naast Shiara Driessen: "Na jaren aan de internationale top krijgen we met deze beslissing eindelijk erkenning.” © Mpics

Lars Courtens met nationale korfbalploeg in voorbereiding op EK: “Nederland is favoriet, maar we geloven in onze mogelijkheden”

KorfbalDe nationale korfbalploeg kreeg vorige week een uitzonderingsmaatregel om wekelijks drie keer te trainen. Het doel is om de Belgian Diamonds in staat te stellen om als gastland te schitteren op het EK eind dit jaar. Lars Courtens (25) van Floriant Merelbeke wil revanche voor de verloren WK-finale van 2019.

 1. Senne Geukens wil met Okapi Aalst naar halve finale: “Veertig minuten knokken tegen Bergen”
  BASKETBAL beker van België

  Senne Geukens wil met Okapi Aalst naar halve finale: “Veertig minuten knokken tegen Bergen”

  Er staat Okapi Aalst een hete avond te wachten in thuisbasis Het Forum. Na de winst van dinsdagavond in de heenwedstrijd van de kwartfinale van de Belgische beker in en tegen Bergen (79-80), zullen Durham en co er vast en zeker op gebrand liggen om vrijdag revanche te nemen voor het eerste Bergense verlies van dit seizoen. “Het wordt een heel moeilijke wedstrijd”, blikt Okapi-kapitein Senne Geukens vooruit.
 1. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"

 2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"