Marke-Webis-coach Lander Vandecaveye met zijn spelers: de eerstenationaler bekert zaterdag bij topklasser Aalst.
Volledig scherm
Marke-Webis-coach Lander Vandecaveye met zijn spelers: de eerstenationaler bekert zaterdag bij topklasser Aalst. © VDB

Lander Vandecaveye (Marke-Webis): “Van de bekermatch bij Lindemans Aalst proberen genieten”

VOLLEYBAL EERSTE NATIONALETwee zeges in één weekend voor eerstenationaler Marke-Webis Wevelgem. Vrijdag werd Oudenaarde met 3-1 uit de Beker van België geduwd. Zondagavond won het team van coach Lander Vandecaveye in de competitie bij Zoersel met 2-3.

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Brem Deman mag deze week proeven van zijn allereerste EK: “Ik heb nog veel te leren, maar dit wordt alleszins een bijzondere ervaring”
  Baanwielrennen beloften

  Brem Deman mag deze week proeven van zijn allereer­ste EK: “Ik heb nog veel te leren, maar dit wordt alleszins een bijzondere ervaring”

  De komende dagen is Brem Deman aan het werk in het Zwitserse Grenchen. De belofte uit Opwijk mag voor het eerst proeven van een Europees kampioenschap, al is het als eerste reserve. Deman maakt deel uit van de nationale achtervolgingsploeg. Zijn selectie is niet echt een grote verrassing, want de voorbije weken manifesteerde hij zich nadrukkelijk op de piste.