Lander Hendrickx: "Het was nuttig om mee te doen dit weekend, maar ik dacht dat ik frisser ging zijn."
Volledig scherm
Lander Hendrickx: "Het was nuttig om mee te doen dit weekend, maar ik dacht dat ik frisser ging zijn." © Mpics

Lander Hendrickx na meeting in Antwerpen: “Zoals gehoopt, ben ik wel diep kunnen gaan”

zwemmenLander Hendrickx kwam afgelopen weekend in actie op de Flanders Qualification Meet in Antwerpen. De zwemmer uit Leuven deed het niet onaardig en leerde naar eigen zeggen veel van de aanwezige toppers en zijn eigen prestaties.

 1. Voormalig tennistopper Jarne De Braekeleer (20) op zoek naar speelkansen bij eersteprovincialer Veltem: “Op m’n best als spelverdeler”

  Voormalig tennistop­per Jarne De Braekeleer (20) op zoek naar speelkan­sen bij eerstepro­vin­ci­a­ler Veltem: “Op m’n best als spelverde­ler”

  Wat doe je als je vader keeperstrainer is bij OHL en je moeder tennisles geeft op TC Woten? Juist ja, zelf zoveel mogelijk beide sporten combineren en dat deed zoon Jarne De Braekeleer tot zijn twaalfde. Nadien koos hij vol voor de tennissport, maar de doorbraak bleef finaal uit. Tot voor corona leefde hij zich opnieuw op een voetbalveld uit bij Bertem-Leefdaal, om nu als nieuwe offensieve kracht van HO Veltem door het leven te gaan.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus