De Lamborghini van Totaalplan Racing die zaterdag in Zolder als eerste zal vertrekken.
Volledig scherm
De Lamborghini van Totaalplan Racing die zaterdag in Zolder als eerste zal vertrekken. © Benny Houbrigts

Lamborghini klopt Audi in strijd om polepositie in 24 Hours of Zolder

AutosportOost-Vlaming Cedric Wauters heeft in Zolder voor een verrassing van formaat gezorgd door de polepositie te pakken voor de 44ste editie van de 24 Hours of Zolder. De Lamborghini-rijder was vijf duizendsten sneller dan Dries Vanthoor in de PK Carsport Audi R8 LMS GT2, de gedoodverfde favoriet voor deze oefening tegen de chrono. Kevin Abbring zette de RedAnt Porsche 992 GT3 op de derde plaats. In GTB was het de jeugd aan de macht, met Arthur Peters in de Tip Top Rent Porsche Cayman GT4. Nog een jong talent, Jarno D’Hauw, was de snelste man in toerisme TA met de JJ Motorsport BMW M2 CS, terwijl in TB de polepositie naar Vincent Convents en Convents Racing Team ging, met een BMW 325i.

 1. Olivier Deman scoorde bij nationale beloften en wil dat nu ook doen voor Cercle Brugge op AA Gent: “Dubbel doel”
  voetbal jupiler pro league

  Olivier Deman scoorde bij nationale beloften en wil dat nu ook doen voor Cercle Brugge op AA Gent: “Dubbel doel”

  Terwijl op Cercle Brugge onder de nieuwe T1 Miron Muslic de heropstanding werd voorbereid, vertoefde Olivier Deman tien dagen bij de nationale beloftenploeg. Hij scoorde tegen Nederland, en keerde daardoor met een goed gevoel terug naar de Vereniging. “Met uitmatchen op Gent en Union staan we weer voor een zwaar tweeluik, maar in België kan je elke match winnen.”
 2. Edmundsson (SK Beveren) scoort in historische zege, maar valt uit: “Je wint niet elke dag van Turkije
  voetbal challenger pro league

  Edmundsson (SK Beveren) scoort in histori­sche zege, maar valt uit: “Je wint niet elke dag van Turkije

  Jóan Símun Edmundsson kon als één van de twee internationals van SK Beveren niet afreizen naar Visé voor de clash in de Beker van België. Hij had met interlands tegen Litouwen en Turkije andere katjes te geselen. Voor de aanvaller van Beveren werd het een interlandperiode om niet snel te vergeten. Hij scoorde de winnende treffer in de stuntzege tegen Turkije.