Doelpuntenmakers Jan Bernat (l.) en Kyan Vaesen (r.) vieren samen de 0-2-zege op RWDM.
Volledig scherm
Doelpuntenmakers Jan Bernat (l.) en Kyan Vaesen (r.) vieren samen de 0-2-zege op RWDM. © BELGA

Kyan Vaesen (20) opnieuw belangrijk voor KVC Westerlo in inhaalmatch tegen RWDM (0-2): “We zijn gewoon op ons elan doorgegaan”

voetbal 1BLeider KVC Westerlo heeft zich dinsdagavond niet laten verrassen in de verraderlijke inhaalmatch op het veld van RWDM. De Brusselaars waren aan een opvallend sterke reeks bezig, maar konden in eigen stadion niet beschikken over hun meest recente aanwinsten. Terwijl de Kemphanen de topper in 1B alweer op een erg secure manier naar hun hand wisten te zetten.

 1. Jordi Belin en Patro Eisden blijven zeges aan elkaar rijgen en winnen nu ook tegen Antwerp U23: “Een ‘zakelijke’ zege en zo blijven we op promotiekoers”
  PREMIUM
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Jordi Belin en Patro Eisden blijven zeges aan elkaar rijgen en winnen nu ook tegen Antwerp U23: “Een ‘zakelijke’ zege en zo blijven we op promotie­koers”

  Patro Eisden blijft een haast foutloos parcours afleggen. Ook tegen de U23 van Antwerp trok Eisden verdiend aan het langste eind. Vlak voor de rust kopte Renson een voorzet van Ferber binnen en diep in de tweede helft nam Kevin Kis met een vrijschopdoelpunt vanop dertig meter alle twijfel weg. Met deze nieuwe driepunter blijven de paars-witten op promotiekoers.
  Maasmechelen
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.