Trainer Pascal Jouret, met op de achtergrond de revaliderende Nicolas De Bruyne, zag ervaren mannen als Laurens Desmaele en Dominique Singeot definitief afhaken.
Volledig scherm
Trainer Pascal Jouret, met op de achtergrond de revaliderende Nicolas De Bruyne, zag ervaren mannen als Laurens Desmaele en Dominique Singeot definitief afhaken. © Geert De Rycke

KVVV Ardennen bekert tegen Voorde-Appelterre zonder Polet, Vanden Berghe en De Bruyne

Voetbal eerste provincialeZondag (16 uur) bekert eersteprovincialer KVV Vlaamse Ardennen op eigen veld tegen derdenationaler KFC Voorde-Appelterre. Inzet van dit duel is een thuismatch tegen Grimbie 69 of Eendracht Termien, Limburgse teams actief in respectievelijk derde provinciale en derde nationale.

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.