Tom Gevers blijft volgend seizoen in eerste provinciale T1 van Vosselaar.
Volledig scherm
Tom Gevers blijft volgend seizoen in eerste provinciale T1 van Vosselaar. © Mpics

KVV Vosselaar heeft zijn huiswerk bijna klaar: “Past volledig in de filosofie van de club”

Voetbal Eerste provincialeBij KVV Vosselaar hebben ze de voorbije weken en maanden niet stilgezeten. De club uit eerste provinciale werkte naarstig aan zijn kern voor volgend seizoen. Daarin wil het met zoveel mogelijk jongeren uit Vosselaar en naaste omgeving aan het werk gaan.

 1. Mathieu Mertens (Pelt) roept zijn troepen dinsdag samen: “We zijn nog op zoek naar een doelman”
  Voetbal derde nationale B

  Mathieu Mertens (Pelt) roept zijn troepen dinsdag samen: “We zijn nog op zoek naar een doelman”

  Derdenationaler Esperanza Pelt begint dinsdag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Trainer Mathieu Mertens laat zijn spelers de eerste weken opnieuw balgevoel krijgen. Het fysieke werk is voor juli. Pelt telt zeven nieuwkomers, maar daar komt nog minstens een nieuweling bij. “We zijn nog altijd op zoek naar een tweede doelman. Het uitvallen van Roy Franken en het afhaken van Jan Vanhengel strooide roet in het eten”, vertelt Mertens.
 2. Rupel Boom in verregaande onderhandelingen met buitenlandse investeerders. Kamiel Coenaerts: “Het dossier ligt bij onze juristen”
  voetbal eerste nationale

  Rupel Boom in verregaan­de onderhande­lin­gen met buitenland­se investeer­ders. Kamiel Coenaerts: “Het dossier ligt bij onze juristen”

  Ondergaat Rupel Boom binnenkort een gedaanteverandering? Het kan zomaar, want de onderhandelingen tussen het clubbestuur en een buitenlandse investeerdersgroep gaan de goede kant uit. Dat de Steenbakkers oplossingen zochten om een gezonde toekomst voor de club te garanderen, was niets nieuws. Daarover communiceerde het clubbestuur eerder al. Nu is het dus alleen nog wachten op een akkoord.
 3. Sven Vandenbroucke domineert van start tot finish in Kortrijk: “Deze zege draag ik op aan Kasper Lagae”

  Sven Vandenbrou­c­ke domineert van start tot finish in Kortrijk: “Deze zege draag ik op aan Kasper Lagae”

  Kippenvelmoment aan de finish van de triatlon van Kortrijk zondagnamiddag. Na een verbeten en spannende wedstrijd haalde de 23-jarige Sven Vandenbroucke het met ruim vijftien seconden verschil van een sterk teruggekomen Jasper Sabbe en de ervaren Hannes Cool. Vandenbroucke droeg zijn knappe winst meteen op aan zijn vorig jaar overleden triatlonvriend en trainingsmakker Kasper Lagae. “Ik draag Kasper sindsdien altijd met me mee. Op trainingen en tijdens wedstrijden. Ik werkte Kortrijk af met een tekst voor Kasper op mijn achterwiel”, vertelt Vandenbroucke.