Martin Heylen schat de kansen op het behoud van KV Oostende fiftyfifty.
Volledig scherm
Martin Heylen schat de kansen op het behoud van KV Oostende fiftyfifty. © Jan De Meuleneir / Photo News

KVO-supporter Martin Heylen wikt en weegt ‘zijn’ ploeg: “Als er versterking komt in drie linies, redden we ons”

OostendeDe slechte prestaties van KV Oostende raken elke fan in het hart. Dat is bij jarenlang ambassadeur en supporter Martin Heylen niet anders. De televisiemaker zit steevast in de tribune en heeft zo zijn eigen visie op de gang van zaken bij zijn club én het spelletje in 't algemeen. “Eigenlijk verglijdt voetbal kijken naar het aanmoedigen van twee ‘winkels’ tegen elkaar.”

 1. Adam Bartos (Maaseik) na de winst tegen Menen: “In Gent moet het beter”
  PREMIUM
  Lotto Volley Liga

  Adam Bartos (Maaseik) na de winst tegen Menen: “In Gent moet het beter”

  Greenyard Maaseik heeft zich woensdag niet verslikt in Menen. Al zat er dat na de eerste set wel aan te komen. De Maaslanders waren niet bij de les en daar profiteerde Menen optimaal van. Pas vanaf de derde set kwam Maaseik op toerental. “Net op tijd, hé”, lacht Adam Bartos. “Het was in het begin van de wedstrijd niet goed. Waarom? Omdat we met de verkeerde ingesteldheid gestart zijn. Winnen tegen Roeselare is geen rode loper. Dat was duidelijk.”
 2. Kevin Bogemans (Wolvertem Merchtem) volgt trainer Vicky Carleer op voor resterende matchen van seizoen: “Het is ook aan spelersgroep om nu op te staan”
  PREMIUM
  voetbal derde nationale A

  Kevin Bogemans (Wolvertem Merchtem) volgt trainer Vicky Carleer op voor resterende matchen van seizoen: “Het is ook aan spelers­groep om nu op te staan”

  Vrij verrassend nieuws bij fusieclub HO Wolvertem Merchtem. Met nog vijf competitiewedstrijden voor de boeg heeft het bestuur beslist om de samenwerking met trainer Vicky Carleer na een kleine twee seizoenen stop te zetten. Jeugdcoördinator en ex-speler Kevin Bogemans (38) neemt zijn rol over tot het einde van het seizoen.