Alan Wanya (rechts) groeide de voorbije maanden uit tot één van de smaakmakers bij KVK Wellen. De centrale verdediger is één van de spelers, die al toezegde voor volgend seizoen.
Volledig scherm
Alan Wanya (rechts) groeide de voorbije maanden uit tot één van de smaakmakers bij KVK Wellen. De centrale verdediger is één van de spelers, die al toezegde voor volgend seizoen. © Borgerhoff

KVK Wellen zet huiswerk verder en meldt ook een verlengd verblijf van de ‘kookvrouwen’

voetbal derde nationale BMeerdere acties op en rond het speelveld illustreerden de voorbije maanden al, welke hechte voetbalfamilie KVK Wellen wel is. Dat er te midden van al die noeste arbeid best wel plaats is voor enige humor, bewees in de helse transfermolen van de afgelopen dagen de aankondiging dat er ook een verlengd verblijf met de vier ‘kookvrouwen’ werd bereikt.

  1. Nikola Cvetinovic (Okapi Aalst) staat in beker voor dubbele confrontatie met Brussels: “We gaan voor het hoogst haalbare”
    Basketbal Beker van België

    Nikola Cvetinovic (Okapi Aalst) staat in beker voor dubbele confronta­tie met Brussels: “We gaan voor het hoogst haalbare”

    Okapi Aalst staat voor een belangrijk weekend. De kwartfinale tegen Phoenix Brussels wordt vrijdagavond en zondag in de late namiddag afgewerkt. Het is de kans voor Okapi Aalst om een grijs seizoen wat kleur en glans te geven. Met Nikola Cvetinovic in de rangen lijkt Okapi alvast voldoende gewapend om zich te plaatsen voor de halve finale.