Lachende gezichten bij Arne Naudts (r.) en ploegmaats Kempeneers en Meeus nadat hij zich trefzeker toonde tegen Lierse Kempenzonen.
Volledig scherm
Lachende gezichten bij Arne Naudts (r.) en ploegmaats Kempeneers en Meeus nadat hij zich trefzeker toonde tegen Lierse Kempenzonen. © PGT

KVK Tienen verliest met 2-4 van Lierse Kempenzonen, maar ziet spits Naudts twee keer scoren: “Tonen dat ik het doel weet staan”

voetbal eerste nationaleKVK Tienen werkte gisterenochtend een oefenmatch met twee gezichten af tegen Lierse Kempenzonen. In de eerste helft hield het met een elftal dat stilaan de typeploeg benaderde mooi gelijke tred met de tegenstander uit 1B. De Suikerjongens gingen zelfs met een 2-1-voorsprong rusten, maar incasseerden na de pauze nog drie treffers door de vele wissels.

  1. Cynthia Bolingo verbetert eigen nationaal record op de 300m: “Dit doet deugd nadat ik zowat twee maanden kwijtspeelde om te trainen”
    atletiek flanders cup

    Cynthia Bolingo verbetert eigen nationaal record op de 300m: “Dit doet deugd nadat ik zowat twee maanden kwijtspeel­de om te trainen”

    De kortere nummers kenden een groot succes tijdens de Flanders Cup in Kessel-Lo en er viel zelfs een nationaal record. Op de weliswaar minder vaak gelopen 300m stormde Cynthia Bolingo naar een nieuw nationaal record van 36.47. Bij de mannen bewees Jonathan Borlée met 46.33 op de 400m dat hij klaar is voor de trip naar het EK in München. Sterk was tevens hordeloopster Hanne Claes met een clubrecord van 55.23.