Coach Jonas De Roeck is heel tevreden met de komst van FC Antwerp in de 1/16de finales van de Croky Cup.
Volledig scherm
Coach Jonas De Roeck is heel tevreden met de komst van FC Antwerp in de 1/16de finales van de Croky Cup. © BELGA

KVC Westerlo loot mooie affiche met thuismatch tegen FC Antwerp: “We gaan er nog eens een ouderwetse voetbalavond van maken in het Kuipje”

KVC Westerlo ging vrijdagmiddag als 1B-club mee de trommel in bij de loting voor de 1/16de finales van de Croky Cup. Met een thuismatch tegen FC Antwerp viel er een heel mooie affiche uit de bus voor de Kemphanen.

 1. Trainer Vincent Euvrard (RWDM) na pijnlijk 2-0-verlies op Jong Genk: “Collectieve offday, op vele vlakken”
  challenger pro league

  Trainer Vincent Euvrard (RWDM) na pijnlijk 2-0-ver­lies op Jong Genk: “Collectie­ve offday, op vele vlakken”

  Na zeven wedstrijden op rij zonder verlies weet RWDM opnieuw was verliezen is. Tegen Jong Genk ging de Brusselse club kopje-onder na een zeer ondermaatse prestatie. “Het was een collectieve offday, zowel individueel als in ploegverband. Zo’n prestatie mag en kan niet, maar onbewust is er blijkbaar toch een gevoel van onoverwinnelijkheid ontstaan die we cash hebben betaald”, stelt trainer Euvrard.
 2. Coach Stijn Morand aan de leiding met VDK Gent: “De manier waarop we de nipte zege konden pakken, is belangrijk voor de ontwikkeling van het team”

  Coach Stijn Morand aan de leiding met VDK Gent: “De manier waarop we de nipte zege konden pakken, is belangrijk voor de ontwikke­ling van het team”

  VDK Gent heeft haar ongeslagen status kunnen behouden na de moeilijke verplaatsing naar Tchalou Volley. De Gentse ploeg werd niet alleen geconfronteerd met de ellenlange file op de E40 - met de afbraak van de drie rijstroken vanaf Merelbeke tot Aalst - maar ze kreeg zaterdagavond bovendien een vastberaden thuisploeg tegenover zich in de kleine ‘Shape N Go’ arena van Thuillies. Na de felbevochten zege staat het team van coach Morand aan de leiding van de Liga.