De Amerikaanse rechtsachter Bryan Reynolds (r.) wordt op de huid gezeten door Alieu Fadera van Zulte Waregem.
Volledig scherm
De Amerikaanse rechtsachter Bryan Reynolds (r.) wordt op de huid gezeten door Alieu Fadera van Zulte Waregem. © Photo News

KVC Westerlo laat zich niet verrassen door hekkensluiter Zulte Waregem (2-0). Bryan Reynolds: “Het momentum behouden”

voetbal JPLKVC Westerlo heeft zich zaterdagavond in het eigen Kuipje niet laten verrassen door rode lantaarn Zulte Waregem. Een vroege treffer van Nacer Chadli, zijn eerste in het shirt van zijn nieuwe werkgever, zette de Kemphanen op de juiste weg. Vlak na rust nam Foster, ook met een kopbal, alle twijfels weg.

  1. Lierse richt nieuw sportief comité op en plukt sportief verantwoordelijke Koen Schockaert weg bij Cappellen: “Met gezond boerenverstand kom je al ver”

    Lierse richt nieuw sportief comité op en plukt sportief verantwoor­de­lij­ke Koen Schockaert weg bij Cappellen: “Met gezond boerenver­stand kom je al ver”

    Snel schakelen zoals dat heet. Daags na de bekendmaking van het vertrek van teammanager Roel Rymen, verzekerde Lierse zich met Koen Schockaert al van zijn opvolger als sportief verantwoordelijke. De 44-jarige Dendermondenaar wordt op Het Lisp lid van een nieuw sportief comité dat samen de sportieve lijnen van de club zal uitzetten.