Spits Kyan Vaesen (20) wil zich bewijzen bij KVC Westerlo.
Volledig scherm
Spits Kyan Vaesen (20) wil zich bewijzen bij KVC Westerlo. © Photo News

KVC Westerlo kan overwicht niet vertalen in cijfers tegen het Griekse OFI Kreta (1-0). Kyan Vaesen: “De efficiëntie moet nog beter”

Voetbal 1BKVC Westerlo heeft zijn eerste oefenmatch voor eigen publiek -er waren 400 toeschouwers toegelaten in het Kuipje- met 1-0 gewonnen tegen de Griekse eersteklasser OFI Kreta. Het team van coach Jonas De Roeck had duidelijk de bovenhand, maar wist het overwicht niet om te zetten in doelpunten.

  1. Lyra-Lierse kleurt de verjaardag van Koen Weuts (31) op met een eerste 3-1 thuiszege tegen Wijgmaal: “Een collectieve prestatie, al was het een dubbeltje op z’n kant”

    Ly­ra-Lier­se kleurt de verjaardag van Koen Weuts (31) op met een eerste 3-1 thuiszege tegen Wijgmaal: “Een collectie­ve prestatie, al was het een dubbeltje op z’n kant”

    Lyra-Lierse vierde zaterdagavond, in aanwezigheid van alle jeugdploegen, de eerste thuiszege van het seizoen. De tegenstander, Olympia Wijgmaal, presenteerde zich als een dartel en vinnig geheel, maar bleek te onmondig voorin en niet in staat de kwaliteit bij de Pallieters te neutraliseren. Peffer (2) en Adesanya zorgden voor de doelpunten. De jarige Weuts zag dat het goed was.