Spits Kyan Vaesen (20) wil zich bewijzen bij KVC Westerlo.
Volledig scherm
Spits Kyan Vaesen (20) wil zich bewijzen bij KVC Westerlo. © Photo News

KVC Westerlo kan overwicht niet vertalen in cijfers tegen het Griekse OFI Kreta (1-0). Kyan Vaesen: “De efficiëntie moet nog beter”

Voetbal 1BKVC Westerlo heeft zijn eerste oefenmatch voor eigen publiek -er waren 400 toeschouwers toegelaten in het Kuipje- met 1-0 gewonnen tegen de Griekse eersteklasser OFI Kreta. Het team van coach Jonas De Roeck had duidelijk de bovenhand, maar wist het overwicht niet om te zetten in doelpunten.

  1. Dik twee jaar na zware val knoopt Michael Van Cleven opnieuw aan met winst in Mallorca: “Een comeback zou ik dit niet durven noemen”
    Triatlon

    Dik twee jaar na zware val knoopt Michael Van Cleven opnieuw aan met winst in Mallorca: “Een comeback zou ik dit niet durven noemen”

    Mirakels in de sport, soms bestaan ze echt. Kijk maar naar de prestatie van de naar Izegem uitgeweken Bruggeling Michael Van Cleven afgelopen weekend in de triatlon van Mallorca. Na een zware val was de voormalige toptriatleet ruim 2,5 jaar buiten strijd. Een telefoontje een maand geleden zette Van Cleven weer aan het trainen voor zijn favoriete sport. Dat de poulain van profatleet Marino Vanhoenacker het triatlon nog niet verleerd is, bewees hij in Mallorca door er zowaar als eerste over de streep te komen.