De spelers van KVC Westerlo vieren hun overwinning tegen Virton.
Volledig scherm
De spelers van KVC Westerlo vieren hun overwinning tegen Virton. © Belga

KVC Westerlo blijft ongeslagen op kop na 2-0-winst tegen Virton

voetbal 1BKVC Westerlo blijft ook na speeldag negen autoritair aan de leiding in 1B. De Kemphanen boekten zondagmiddag in eigen stadion een alweer uiterst secure 2-0-zege tegen Virton, terwijl later op de avond Waasland-Beveren de clash tegen Lommel SK won. Het verschil met de naaste achtervolger blijft voorlopig dus zeven punten, maar daarachter wordt het kloofje nu toch stilaan al wel wat verder uitgediept.

 1. Eendracht Termien schuift in de allerlaatste minuut ongelukkig onderuit tegen St.-Lenaarts: ”Zulke dramatische afloop verdienden we niet”
  voetbal derde nationale B

  Eendracht Termien schuift in de allerlaat­ste minuut ongelukkig onderuit tegen St.-Le­naarts: ”Zulke dramati­sche afloop verdienden we niet”

  Het zit Eendracht Termien dit seizoen niet echt mee. Net nu de club nood had aan een zegereeks om terug vertrouwen te tanken en de kloof met de kopgroep te dichten, schoof men dit weekend in en tegen Sint Lenaarts in blessuretijd heel ongelukkig onderuit. Bij het wegtrappen van de bal slipte het steunbeen van doelman Valkeners weg op het vettige veld en kaatste de bal via thuisspits Bevers ongelukkig in doel. Weg puntje en grote ontgoocheling in het Termienkamp.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.