De spelers van KVC Westerlo vieren hun overwinning tegen Virton.
Volledig scherm
De spelers van KVC Westerlo vieren hun overwinning tegen Virton. © Belga

KVC Westerlo blijft ongeslagen op kop na 2-0-winst tegen Virton

voetbal 1BKVC Westerlo blijft ook na speeldag negen autoritair aan de leiding in 1B. De Kemphanen boekten zondagmiddag in eigen stadion een alweer uiterst secure 2-0-zege tegen Virton, terwijl later op de avond Waasland-Beveren de clash tegen Lommel SK won. Het verschil met de naaste achtervolger blijft voorlopig dus zeven punten, maar daarachter wordt het kloofje nu toch stilaan al wel wat verder uitgediept.

 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 2. KVK Ninove toont zich evenknie van leider Patro Eisden, maar blijft opnieuw met lege handen achter
  Voetbal eerste nationale

  KVK Ninove toont zich evenknie van leider Patro Eisden, maar blijft opnieuw met lege handen achter

  Een meer dan verdienstelijk spelend KVK Ninove is er niet in geslaagd om voor eigen volk leider Patro Eisden punten te ontfutselen. De in degradatienood verkerende promovendus toonde zich de evenknie van de troepen van coach Stijn Stijnen, maar efficiëntie maakte opnieuw het verschil. Met nu matchen tegen Mandel en Hoogstraten komen de wedstrijden van de waarheid eraan voor de groenhemden.