Donderdagavond gingen trainer Pieter Van De Mergel en tweedeprovincialer KVC Nokere-Kruishoutem uit elkaar.
Volledig scherm
Donderdagavond gingen trainer Pieter Van De Mergel en tweedeprovincialer KVC Nokere-Kruishoutem uit elkaar. © Hans Fruyt

KVC Nokere-Kruishoutem neemt nu al afscheid van trainer Van De Mergel en lost coaching intern op

voetbal tweede provinciale BDonderdagavond gingen trainer Pieter Van De Mergel en tweedeprovincialer KVC Nokere-Kruishoutem uit elkaar. Mario Vandevelde en Björn Depoorter zullen zondag uit bij Winnik coachen.

 1. Na drie maanden is Eli Sam Bruce (P.Eisden) opnieuw volledig fit: “Ik heb een moeilijke periode achter de rug”
  PREMIUM
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Na drie maanden is Eli Sam Bruce (P.Eisden) opnieuw volledig fit: “Ik heb een moeilijke periode achter de rug”

  Eli Sam Bruce is back. Een knieblessure hield de Patrospits drie maanden uit competitie. En dat was balen voor Sam Bruce, die een aan schitterende seizoen bezig was en tot dan negenmaal de netten bol zette. Vooral op mentaal vlak had Eli het moeilijk. Vorig weekend tegen Mandel maakte hij na de rust zijn wederoptreden. Het geluk straalde uit zijn ogen en gretig dat hij was. “Ik heb een moeilijke periode achter de rug en heb meermaals heel diep gezeten”, blikt Sam Bruce terug. “Iedereen binnen de club, mijn familie en vrienden hebben me al die tijd gesteund en doorheen die moeilijke tijd geholpen. Je weet niet hoe blij en gelukkig ik was om zaterdag terug tussen mijn maats te staan.”
  Maasmechelen