Chris Van den Broucke is niet langer trainer van tweedeprovincialer KVC Nokere-Kruishoutem.
Volledig scherm
Chris Van den Broucke is niet langer trainer van tweedeprovincialer KVC Nokere-Kruishoutem. © Geert De Rycke

KVC Nokere-Kruishoutem neemt afscheid van trainer Chris Van den Broucke: “Erbarmelijke tweede helft op Houtem zette ons aan het nadenken”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE BTweedeprovincialer KVC Nokere-Kruishoutem stopt de samenwerking met T1 Chris Van den Broucke. De fusieploeg staat veertiende in tweede B met 8 punten, terwijl het bestuur rekende op een plaats in de linkerkolom van het klassement.

 1. Femke Bastiaen (20) tekent eerste profcontract bij PSV Vrouwen: “Ambitie om hier nummer één te worden”
  VROUWENVOETBAL

  Femke Bastiaen (20) tekent eerste profcon­tract bij PSV Vrouwen: “Ambitie om hier nummer één te worden”

  Amper een half seizoen had Femke Bastiaen nodig om PSV te overtuigen van haar kwaliteiten. De 20-jarige doelvrouw uit Zulte tekende voor de zomer een verbintenis op amateurbasis, maar zette vorige week al haar krabbel onder haar eerste profcontract, tot 2024. Een duidelijk teken van vertrouwen van PSV in Bastiaen die zich na een korte aanpassingsperiode meteen opwierp tot doublure van Oranjes nationale nummer één, en kaptein, Sari van Veenendaal.
 2. Maaseik-manager Dieter Leenders is blij dat er weer volk op de tribunes zit: “Vijftig of vijfhonderd, vooral opgelucht dat het weer kan”
  Volleybal Euromillions League

  Maas­eik-manager Dieter Leenders is blij dat er weer volk op de tribunes zit: “Vijftig of vijfhon­derd, vooral opgelucht dat het weer kan”

  Greenyard Maaseik neemt het na de Europese verplaatsing naar Moskou zaterdag in eigen huis op tegen Menen. Het wordt een bijzondere wedstrijd, want voor het eerst sinds eind november zijn er weer supporters toegelaten. Daarnaast is het misschien de laatste keer dat Menen op bezoek komt in de Steengoed Arena, want de West-Vlamingen trekken op het einde van het seizoen de stekker eruit. “Heel erg jammer, met Menen verdwijnt een traditieclub. Of dat Maaseik ook kan gebeuren? Niet zo snel, maar corona heeft wel gaten geslagen”, vertelt manager Dieter Leenders.
 1. Senne Brugmans nieuwe middenvelder bij Thes Sport: “Ik kijk uit naar mijn debuut tegen Olympic Charleroi”

  Senne Brugmans nieuwe middenvel­der bij Thes Sport: “Ik kijk uit naar mijn debuut tegen Olympic Charleroi”

  Door het blessureleed drong T1 Patrick Witters aan op versterking bij Thes Sport. Voorzitter Wendy De Wit en het bestuur willen verder bouwen op de ingeslagen weg om jonge talenten de kans te bieden om in Tessenderlo te ontbolsteren. Na het aanwerven van centrale verdediger Wout Coomans werd deze week verdedigende middenvelder Senne Brugmans binnengehaald. De lookalike van Kevin De Bruyne komt over van de beloften van STVV.
 2. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.