Arne Wouters viel op 18 september uit met een blessure aan de hamstrings. Zaterdag stond hij in Nijlen voor het eerst weer aan de aftrap.
Volledig scherm
Arne Wouters viel op 18 september uit met een blessure aan de hamstrings. Zaterdag stond hij in Nijlen voor het eerst weer aan de aftrap. © Mpics

KVC Houtvenne kan opnieuw rekenen op Arne Wouters: “Ik wil er over enkele weken helemaal staan”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE BBij Houtvenne wordt er hard gewerkt om eind deze maand klaar te staan voor het tweede schuifje van de competitie in tweede nationale B. In tegenstelling tot enkele weken geleden zal dat met een vrijwel ‘nieuwe’ ploeg zijn. Naast de verschillende nieuwkomers, zijn er eveneens spelers die terugkeren na een zware blessure. Eén van hen is Arne Wouters.

 1. Na 1-2-verlies tegen Olsa Brakel moet Lyra-Lierse naar de herkansing tegen Belisia Bilzen: “Jammer dat we nu die extra wedstrijd moeten spelen”
  voetbal eindronde tweede nationale

  Na 1-2-ver­lies tegen Olsa Brakel moet Ly­ra-Lier­se naar de herkansing tegen Belisia Bilzen: “Jammer dat we nu die extra wedstrijd moeten spelen”

  Lyra-Lierse moet beroep doen op het vangnet in de eindronde. De onverwachte 1-2-nederlaag tegen Olsa Brakel duwt Lyra-Lierse in de richting van de herkansingen, het gevolg van het spel met de licenties. De nederlaag kwam aan, al ligt de oorzaak in zéér grote mate bij Lyra-Lierse zelf. De twee tegengoals kwamen er al te gemakkelijk, en wanneer je zelf - mits enige overdrijving, maar toch - 827 kansen en 431 corners bij mekaar voetbalt...
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.