Alexander Blessin ziet hoe Maxime D'Arpino en Theo Ndicka (rechts) de bal rondspelen
Volledig scherm
Alexander Blessin ziet hoe Maxime D'Arpino en Theo Ndicka (rechts) de bal rondspelen © Belga

KV Oostende vat voorbereiding nieuw seizoen aan: “Met die vijfde plek van vorig jaar, koop je nu niks meer”

voetbal 1AOnder een stalende zomerzon is ook KV Oostende begonnen met de voorbereiding op volgend seizoen. Coach Alexander Blessin moest het doen met zeventien spelers - waaronder vijf keepers - maar verwacht binnenkort enkele nieuwe spelers. “Voor elke vertrekker hebben we een alternatief klaar”, zegt de Duitser, die aangeeft zijn werk bij KVO te willen voortzetten. 

  1. Dina Boels is enige Brabantse medaillewinnaar op BK nieuwelingen: “Goed dat ik niet achter de winnares gesprongen ben”
    Wielrennen nieuwelingen

    Dina Boels is enige Brabantse medaille­win­naar op BK nieuwelin­gen: “Goed dat ik niet achter de winnares gesprongen ben”

    Dina Boels (Van Moer Logistics Cycling Team) eindigde op de derde plaats op het BK voor meisjes-nieuwelingen. De Bierbeekse is daarmee de enige Brabantse medaillewinnaar op het Belgische kampioenschap in Liedekerke. Nolan Huysmans (Avia CT) pakte de vijfde plaats bij de eerstejaars nieuwelingen, Wies Nuyens (Alfasun) was als tiende de beste Brabander bij de tweedejaars. “In de slotfase reed er nog een renster weg, door haar niet terug te halen, stelde ik mijn podiumplaats veilig”, reageert Dina Boels.