De spelersgroep van KV Kortrijk was allesbehalve voltallig tijdens de eerste training.
Volledig scherm
De spelersgroep van KV Kortrijk was allesbehalve voltallig tijdens de eerste training. © VDB

KV Kortrijk hervatte training onder stralende zon met nieuwkomer Fixelles en... zonder keepers

Voetbal 1AOnder een stralende zon trainde KV Kortrijk maandag voor de eerste keer in het nieuwe seizoen. De spelersgroep was allesbehalve voltallig, maar daar had sportief manager Rik Foulon een logische verklaring voor. “De groep is kleiner dan normaal door internationale verplichtingen van sommigen en omdat, zoals bij veel andere clubs, het zwaartepunt van de transferbedrijvigheid er nog moet aankomen.”

 1. Dries Vanthoor wil eindelijk resultaat in de 24 uur van Spa: “Laat die vloek nu eindelijk rusten...”
  Autosport

  Dries Vanthoor wil eindelijk resultaat in de 24 uur van Spa: “Laat die vloek nu eindelijk rusten...”

  Met drie zijn ze, de Limburgers in de grootste GT-race ter wereld dit weekend, de 24 uur van Spa. Dries Vanthoor doet het met Audi, zijn broer Laurens met Porsche en Louis Machiels zit achter het stuur van een Ferrari. Laurens Vanthoor won de race in 2020 voor de tweede maal, maar zowel Dries Vanthoor als Louis Machiels hebben nog een rekening openstaan na een moeilijke editie afgelopen seizoen.
 1. Jordi Meeus tot einde 2024 bij Bora-hansgrohe: “Enorme blijk van vertrouwen”
  Wielrennen Profs

  Jordi Meeus tot einde 2024 bij Bo­ra-hansgrohe: “Enorme blijk van vertrouwen”

  Jordi Meeus rijdt de komende drie seizoenen voor de Duitse formatie Bora-hansgrohe. De Lommelaar is er aan zijn eerste profjaar bezig en doet het blijkbaar zo goed dat de teamleiding hem een serieuze contractverlenging voorgelegd heeft. Meeus toonde dit seizoen al meer dan eens zijn waarde voor de ploeg. “Ik ben heel blij met deze contractverlenging. Het is een enorme blijk van vertrouwen”, zegt Meeus.