Trent Sainsbury (l.) was zes wedstrijden out door een rugblessure, viel woensdag in, was meteen goed voor een vierde gele kaart, en staat tegen Cercle weer in het elftal van Yves Vanderhaeghe.
Volledig scherm
Trent Sainsbury (l.) was zes wedstrijden out door een rugblessure, viel woensdag in, was meteen goed voor een vierde gele kaart, en staat tegen Cercle weer in het elftal van Yves Vanderhaeghe. © BELGA

KV Kortrijk-Cercle: Yves Vanderhaeghe moet puzzelen met nog amper vijftien veldspelers

Voetbal 1AKV Kortrijk - Cercle Brugge is voor beide partijen een hoogst belangrijke wedstrijd. Cercle wil de laatste plaats kwijt, Kortrijk wil niet in de ruime modderpoel van de degradatiezone terechtkomen. Als KVK een derde wedstrijd op rij verliest, wordt het daar wel in meegezogen. En net nu heeft Yves Vanderhaeghe nog amper voldoende mankracht om een elftal op te stellen.

 1. Xavier Gies (FCV Dender) hekelt uitspraak BAS: “Onbegrijpelijk dat we als profs niet aan de slag kunnen”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Xavier Gies (FCV Dender) hekelt uitspraak BAS: “Onbegrij­pe­lijk dat we als profs niet aan de slag kunnen”

  Ook in eerste nationale zal er dit seizoen niet meer gevoetbald worden. Het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) heeft de eis om de competitie te hervatten van Patro Eisden en 51 profvoetballers uit eerste nationale, waarvan de volledige spelerskern en technische staf van FCV Dender deel uitmaakt, ontvankelijk, maar ongegrond verklaard. Kapitein Xavier Gies reageert ontgoocheld.
 1. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

 2. Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"
  Play

  Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"