Kurt Vercamp weet nu al dat een aantal kernspelers straks de club verlaat: “Spijtig dat er al vanaf oktober over transfers wordt gepraat.”
Volledig scherm
Kurt Vercamp weet nu al dat een aantal kernspelers straks de club verlaat: “Spijtig dat er al vanaf oktober over transfers wordt gepraat.” © VDB

Kurt Vercamp (SK Roeselare-Daisel) kijkt uit naar komst Wielsbeke: “Leider eerste nederlaag van seizoen toedienen”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEZondag om 15 uur staat op Schiervelde de topper tussen SK Roeselare-Daisel en SC Wielsbeke op het programma. Wielsbeke is de ongenaakbare leider met een voorsprong van 14 punten op het duo SK Roeselare-Daisel-SV Diksmuide. 

  1. WK-sensatie Jerome Ngom Mbekeli spreidt zijn vleugels bij SK Beveren: “Ik wil hier excelleren”
    PREMIUM
    voetbal challenger pro league

    WK-sensatie Jerome Ngom Mbekeli spreidt zijn vleugels bij SK Beveren: “Ik wil hier excelleren”

    SK Beveren zorgde tijdens de winterstop voor een stunt. Het haalde met Jerome Ngom Mbekeli (24) een winger in huis die even daarvoor op het WK schitterde bij Kameroen. In de fameuze 1-0-overwinning van z’n land tegen Brazilië, schilderde hij de bal op het hoofd van Vincent Aboubakar bij de winning goal. Van de Ontembare Leeuwen naar de Leeuwen van Beveren, het is een serieuze stap, maar Ngom speelde nog in de eigen Kameroense competitie. Gaandeweg vindt hij ook in België zijn draai.