Kurt Remen, die overkomt van reeksgenoot Wezel, bracht een pak ervaring mee naar Berg en Dal.
Volledig scherm
Kurt Remen, die overkomt van reeksgenoot Wezel, bracht een pak ervaring mee naar Berg en Dal. © Mpics

Kurt Remen en Berg en Dal ontvangen donderdagavond Beerschot: “Voor de volledige club is dit een mooie ervaring”

voetbal eerste provincialeMet twee dagen vertraging is Berg en Dal, de ambitieuze Meerhoutse voetbalclub uit eerste provinciale, donderdagavond gastheer voor Beerschot. Na STVV is Beerschot de tweede ploeg uit de Jupiler Pro League die in één maand tijd te gast is in Meerhout.

 1. Roninho met Georgië tegenover ploegmakkers bij RSCA: “Eenmaal het truitje aan herken ik veertig minuten lang niemand meer”
  Futsal eerste nationale

  Roninho met Georgië tegenover ploegmak­kers bij RSCA: “Eenmaal het truitje aan herken ik veertig minuten lang niemand meer”

  Zaterdag neemt Georgië het in Tblissi op tegen onze Rode Duivels Futsal in het kader van de kwalificatie voor het WK. Bij RSCA wordt het duel met bijzondere ogen gevolgd. Bij de Georgiërs moet Roninho het mooie weer maken. Onze landgenoten kunnen dan weer rekenen op Grello, Dillien en Meyers. Het belooft een leuk duel te worden tussen Anderlechtenaren.
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.