Kurt Remen, die overkomt van reeksgenoot Wezel, bracht een pak ervaring mee naar Berg en Dal.
Volledig scherm
Kurt Remen, die overkomt van reeksgenoot Wezel, bracht een pak ervaring mee naar Berg en Dal. © Mpics

Kurt Remen en Berg en Dal ontvangen donderdagavond Beerschot: “Voor de volledige club is dit een mooie ervaring”

voetbal eerste provincialeMet twee dagen vertraging is Berg en Dal, de ambitieuze Meerhoutse voetbalclub uit eerste provinciale, donderdagavond gastheer voor Beerschot. Na STVV is Beerschot de tweede ploeg uit de Jupiler Pro League die in één maand tijd te gast is in Meerhout.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Uitblinker Joey Van Holderbeke (FC Sleidinge) na de 
3-1-zege tegen Dendermonde: “Net op tijd de rug gerecht”

  Uitblinker Joey Van Holderbeke (FC Sleidinge) na de 3-1-ze­ge tegen Dendermon­de: “Net op tijd de rug gerecht”

  FC Sleidinge? Een vogel voor de kat in eerste provinciale. Die gedachte leeft en leefde bij veel kenners van de reeks. Maar de jongens van Peter Lippens beten dit weekend stevig van zich af. Joey Van Holderbeke was goed voor een eerste basisstek en zette zijn vorm met twee doelpunten in de verf. De basis voor 3-1-winst in Dendermonde. Van Holderbeke zag zijn ploeg verdiend de drie punten pakken.
 1. Emilio D’Hondt (FC Moen): “Ik denk dat er veel ploegen ons onderschatten”
  VOETBAL/TWEEDE PROVINCIALE b

  Emilio D’Hondt (FC Moen): “Ik denk dat er veel ploegen ons onderschat­ten”

  Van een uitstekende start gesproken: FC Moen won driemaal op rij en deelt de leidersplaats met SV Moorsele. Het team van trainer Grégory Vandenbulcke zal het wel lange tijd zonder doelman Olivier Vancoillie moeten doen. Hij brak vorige week in de thuismatch tegen SK Nieuwkerke zijn kuitbeen. Zijn jonge vervanger Emilio D’Hondt staat paraat. Moen ging op SK Geluwe overtuigend winnen met 1-3.