Kurt Gessner stelt dat er alternatieven komen voor de langdurig geblesseerden.
Volledig scherm
Kurt Gessner stelt dat er alternatieven komen voor de langdurig geblesseerden. © Mpics

Kurt Gessner met Malle-Beerse naar achtste finale van beker: “Er is versterking op komst”

FutsalMalle-Beerse heeft zich dit weekend logischerwijs kunnen kwalificeren voor de achtste finale van de Beker van België. In Luik werd er tegen de plaatselijke Lions met 1-3 gewonnen. De spelers mogen zich opmaken voor de winterstop. Op 7 januari wordt er hervat met een nieuwe bekerwedstrijd.

 1. Kris De Backer (T1 Lille United): “Verlengde winterstop is voor ons een bondgenoot geworden”
  VOETBAL DERDE NATIONALE B

  Kris De Backer (T1 Lille United): “Verlengde winterstop is voor ons een bondgenoot geworden”

  Bij Lille United werd het voorbije weekend het trainingsschema van drie trainingen per week, onderbroken voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen Cappellen. Een duel dat eerder van het programma werd gehaald, maar door de recente ontwikkelingen in het coronaverhaal opnieuw aan de kalender werd toegevoegd. Het 1-1-eindresultaat zorgde bij de Kempische fusieclub voor een gevoel van tevredenheid.
 2. Mario Nobels (Olympia Wijgmaal) kijkt al uit naar hoofdtrainerschap vanaf volgend seizoen: “Dat is altijd mijn ambitie geweest”
  voetbal tweede nationale B

  Mario Nobels (Olympia Wijgmaal) kijkt al uit naar hoofdtrai­ner­schap vanaf volgend seizoen: “Dat is altijd mijn ambitie geweest”

  Gezien de omstandigheden deed Olympia Wijgmaal het niet onaardig tegen KVK Tienen afgelopen zondag, aangezien de trainersstaf amper aan elf fitte spelers geraakte. Die staf en bij uitbreiding de sportieve cel is ondertussen al bezig met het huiswerk voor volgend seizoen, zeker nu met huidig T2 Mario Nobels de nieuwe trainer gekend is.