KSV Oudenaarde, met op de voorgrond T2 Kurt Van Synghel, is het eerste deel van de voorbereiding begonnen.
Volledig scherm
KSV Oudenaarde, met op de voorgrond T2 Kurt Van Synghel, is het eerste deel van de voorbereiding begonnen. © Geert De Rycke

KSV Oudenaarde kijkt uit naar start tegen Olsa Brakel: “Mooie affiche, maar openingsmatch altijd nerveus”

Voetbal tweede nationale ATweedeklasser KSV Oudenaarde werkte maandagavond een eerste ‘normale’ training af. Woensdagavond wacht een eerste oefenpartij. Eersteklasser SV Zulte Waregem zakt naar het Thienpontstadion af. Bij KSVO is iedereen fit.

 1. Gerben Thijssen trekt met veel goesting en ambitie naar zijn tweede Vuelta: “Ik ben van niemand bang”
  Wielrennen profs

  Gerben Thijssen trekt met veel goesting en ambitie naar zijn tweede Vuelta: “Ik ben van niemand bang”

  Gerben Thijssen (Intermarché - Wanty - Gobert Matériaux) staat vrijdag aan de start van de Ronde van Spanje. Het wordt ook meteen de tweede grote ronde voor de Genkenaar die in 2020 al een keer de Vuelta reed. Een wereld van verschil trouwens voor Thijssen, toen bij Lotto Soudal, die bij zijn nieuwe ploeg een boost van vertrouwen kreeg. “Ik ben er klaar voor en neen, ik ben van niemand bang. Ik ga voor ritwinst”, vertelt hij.
 2. Alessio Castro-Montes (AA Gent) hypergemotiveerd voor Europese kwalificatie: “We moeten die 0 op 18 rechtzetten”
  voetbal jupiler pro league

  Alessio Cas­tro-Mon­tes (AA Gent) hypergemo­ti­veerd voor Europese kwalifica­tie: “We moeten die 0 op 18 rechtzet­ten”

  Met een klinkende 1-3-overwinning op het veld van KV Oostende beleefde AA Gent de perfecte generale repetitie voor het Europese duel van donderdag. Tegen Omonia Nicosia moeten de Buffalo’s proberen om al in de eerste wedstrijd een kloofje te slaan. Wie er absoluut op gebrand is om de poulefases van de Europa League te bereiken, is Alessio Castro-Montes. Hij heeft nog een openstaande rekening in de Europa League.