KSV Oudenaarde, met op de voorgrond T2 Kurt Van Synghel, is het eerste deel van de voorbereiding begonnen.
Volledig scherm
KSV Oudenaarde, met op de voorgrond T2 Kurt Van Synghel, is het eerste deel van de voorbereiding begonnen. © Geert De Rycke

KSV Oudenaarde kijkt uit naar start tegen Olsa Brakel: “Mooie affiche, maar openingsmatch altijd nerveus”

Voetbal tweede nationale ATweedeklasser KSV Oudenaarde werkte maandagavond een eerste ‘normale’ training af. Woensdagavond wacht een eerste oefenpartij. Eersteklasser SV Zulte Waregem zakt naar het Thienpontstadion af. Bij KSVO is iedereen fit.

  1. Luca Morganti en Bregel Sport willen opnieuw stunten in de Beker van België: “Na het Waalse Disonais willen we ook scalp van KVK Wellen”

    Luca Morganti en Bregel Sport willen opnieuw stunten in de Beker van België: “Na het Waalse Disonais willen we ook scalp van KVK Wellen”

    Met de confrontatie tegen KVK Wellen treft eerste provincialer Bregel Sport in de tweede ronde van de Beker van België een leuke affiche. Terwijl Wellen vorig weekend met de vingers in de neus het Waalse Sart Tilman opzij zette, plaatste Bregel zich verrassend maar verdiend ten nadele van derde nationaler Disonais. “De wedstrijd tegen Wellen zal veel toeschouwers lokken. Waarom zou er voor Bregel geen tweede stuntzege inzitten”, klinkt Luca Morganti strijdvaardig.