De geelhemden juichen om het openingsdoelpunt van centrale verdediger Omar Lekhechine, de aanzet tot de eerste zege dit seizoen.
Volledig scherm
De geelhemden juichen om het openingsdoelpunt van centrale verdediger Omar Lekhechine, de aanzet tot de eerste zege dit seizoen. © Geert De Rycke

KSV Oudenaarde boekt tegen SK Ronse eerste zege: “Heel gedreven, het beste wat ik tot nog toe zag”

voetbal tweede nationale AKSV Oudenaarde boekte een eerste driepunter (3-1). Met goals van Omar Lekhechine (24’), Milan Cambier (49’) en Gilles Van Herreweghe (80’) zetten de geelhemden Ronse opzij. Amarildo Gjoka (84’) redde vanop de stip de eer.

  1. Len Dejaegher en SV Diksmuide B tanken vertrouwen na eerste seizoenszege: “We kunnen nog heel wat vooruitgang boeken”
    voetbal derde provinciale A

    Len Dejaegher en SV Diksmuide B tanken vertrouwen na eerste seizoensze­ge: “We kunnen nog heel wat vooruit­gang boeken”

    Het heeft even geduurd, maar na zeven speeldagen heeft SV Diksmuide B een eerste seizoenszege eindelijk te pakken in derde provinciale A. En wat voor een: het stuurde Adinkerke met het schaamrood op de wangen naar huis met een vooroorlogse 13-0-zege. Welgekomen ademruimte voor de ploeg van aanvoerder Len Dejaegher, die dit weekend naar de ongeslagen leider Lombardsijde trekt.