Zes verschillende spelers zorgden elk met één of twee doelpunten voor de 0-8-eindscore tegen Berlaar-Heikant.
Volledig scherm
Zes verschillende spelers zorgden elk met één of twee doelpunten voor de 0-8-eindscore tegen Berlaar-Heikant. © Mpics

KSK Heist scoort acht keer in oefenwedstrijd bij Berlaar-Heikant, maar ziet twee spelers met een mogelijk ernstige blessure uitvallen

voetbal eerste nationaleKSK Heist maakte er woensdag, op het veld van Berlaar-Heikant uit derde nationale, een ware doelpuntenkermis van. Acht keer stonden de spelers van Heist aan het kanon, vijf doelpunten voor de rust, drie erna. Na nederlagen tegen Union (1-3), Lierse-Kempenzonen (1-4) en de beloften van Standard (1-3) is dit pas de eerste overwinning voor de club uit 1ste amateur in de voorbereiding. 

 1. Michael Davis maakt indruk bij 
Waasland-Beveren: “Ik blijf progressie maken”
  voetbal 1B

  Michael Davis maakt indruk bij Waas­land-Beveren: “Ik blijf progressie maken”

  Het publiek van Waasland-Beveren - de meegereisde bezoekende supporters dan toch - leerde vorige week tegen RWDM nieuwkomer Michael Davis kennen. De negentienjarige verdediger viel al vroeg in en scoorde de mooie openingstreffer in het Edmond Machtensstadion. Binnen de club horen we al enige tijd positieve signalen over de jonge Belg die overkwam van KV Mechelen. Ook vrijdagavond tegen Lierse maakt hij een goeie kans om te spelen.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 3. Kortrijk Spurs staat voor loodzwaar tweeluik na nederlaag in EuroCup tegen het Franse Tarbes: “Vechten en proberen beter te doen”
  BASKETBAL TOP DIVISION WOMEN

  Kortrijk Spurs staat voor loodzwaar tweeluik na nederlaag in EuroCup tegen het Franse Tarbes: “Vechten en proberen beter te doen”

  Top Division Vrouwen-ploeg Kortrijk Spurs ging woensdagavond in de heenmatch van het kwalificatieduel voor de EuroCup in eigen huis zwaar onderuit tegen Franse Tarbes. Coach Benny Mertens is zijn ploeg intussen al aan het voorbereiden op de return van volgende woensdag, maar ook op de competitiematch van dit weekend tegen Castors Braine.