Zes verschillende spelers zorgden elk met één of twee doelpunten voor de 0-8-eindscore tegen Berlaar-Heikant.
Volledig scherm
Zes verschillende spelers zorgden elk met één of twee doelpunten voor de 0-8-eindscore tegen Berlaar-Heikant. © Mpics

KSK Heist scoort acht keer in oefenwedstrijd bij Berlaar-Heikant, maar ziet twee spelers met een mogelijk ernstige blessure uitvallen

voetbal eerste nationaleKSK Heist maakte er woensdag, op het veld van Berlaar-Heikant uit derde nationale, een ware doelpuntenkermis van. Acht keer stonden de spelers van Heist aan het kanon, vijf doelpunten voor de rust, drie erna. Na nederlagen tegen Union (1-3), Lierse-Kempenzonen (1-4) en de beloften van Standard (1-3) is dit pas de eerste overwinning voor de club uit 1ste amateur in de voorbereiding. 

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.