Na 32 seconden scoorde Leslie Bamona de 1-0. Maxim Nys deelt in de vreugde.
Volledig scherm
Na 32 seconden scoorde Leslie Bamona de 1-0. Maxim Nys deelt in de vreugde. © Mpics

KSK Heist blijft tegen Olympic Charleroi op een 1-1 gelijkspel steken, ondanks vroege, knappe treffer van Bamona

voetbal eerste nationaleNa twee vroege doelpunten eindigde de wedstrijd tussen KSK Heist en Olympic Charleroi op een 1-1-gelijkspel. Leslie Bamona opende de debatten al na 32 seconden na een weergaloze trap waarop doelman Moriconi geen verweer had. De gelijkmaker liet niet lang op zich wachten. Doelman Van Aerschot devieerde de bal tegen de paal, maar de rebound werd door Khaida binnen gewerkt. Heist blijft na drie speeldagen ongeslagen, maar dat was slechts een magere troost.

  1. Kevin Vandenbergh scoort aan de lopende band voor Ramsel en geniet van taak als jeugdtrainer bij moederclub KVC Westerlo: “Twee heel mooie projecten”
    VOETBAL VIERDE PROVINCIALE E

    Kevin Vanden­bergh scoort aan de lopende band voor Ramsel en geniet van taak als jeugdtrai­ner bij moederclub KVC Westerlo: “Twee heel mooie projecten”

    Kevin Vandenbergh (38) is in het voetbal een synoniem van de pure afwerker. Een status die hij als jonge gast opbouwde en tot op vandaag nog altijd meedraagt. In zijn woonplaats Ramsel speelt hij bij de plaatselijke formatie uit vierde provinciale E. Daarnaast ontfermt Vandenbergh zich bij KVC Westerlo, waar het destijds allemaal voor hem begon, mee over de jeugd.