Na 32 seconden scoorde Leslie Bamona de 1-0. Maxim Nys deelt in de vreugde.
Volledig scherm
Na 32 seconden scoorde Leslie Bamona de 1-0. Maxim Nys deelt in de vreugde. © Mpics

KSK Heist blijft tegen Olympic Charleroi op een 1-1 gelijkspel steken, ondanks vroege, knappe treffer van Bamona

voetbal eerste nationaleNa twee vroege doelpunten eindigde de wedstrijd tussen KSK Heist en Olympic Charleroi op een 1-1-gelijkspel. Leslie Bamona opende de debatten al na 32 seconden na een weergaloze trap waarop doelman Moriconi geen verweer had. De gelijkmaker liet niet lang op zich wachten. Doelman Van Aerschot devieerde de bal tegen de paal, maar de rebound werd door Khaida binnen gewerkt. Heist blijft na drie speeldagen ongeslagen, maar dat was slechts een magere troost.

 1. Coach Jan Van Huffel (Caruur Gent): “Duel met Knack Roeselare erg waardevol als aanloop naar de play-offs”
  Lotto Volley League

  Coach Jan Van Huffel (Caruur Gent): “Duel met Knack Roeselare erg waardevol als aanloop naar de play-offs”

  De eerste twee ploegen zijn gekend in de ‘Lotto Volley League’ bij de mannen. Knack Roeselare en Greenyard Maaseik prijken helemaal bovenaan. Beide Belgische topteams zijn op Europese koers en ontmoeten elkaar binnenkort in de CEV Cup. Maar in de Belgische competitie volgt achter dit sterke tweetal een mooi groepje met drie teams die erg dicht bij elkaar staan.
 2. Robin Baghdady (Maaseik) na de winst tegen Menen: “Focus houden, ook na zware Europese week”
  Lotto Volley Liga

  Robin Baghdady (Maaseik) na de winst tegen Menen: “Focus houden, ook na zware Europese week”

  Greenyard Maaseik heeft zich zaterdag niet laten verrassen tegen Menen. De Maaslanders pakten de drie punten, maar zagen de derde set wel naar de bezoekers gaan. Maaseik blijft zo stevig op de tweede plaats en met nog vier matchen te gaan, moet het al erg mislopen voor de Limburgers om nog ingehaald te worden. Nieuwkomer Robin Baghdady toonde tegen de West-Vlamingen opnieuw mooie dingen. “Ja, ik ben tevreden. We pakken de drie punten en geloof me, dat is niet evident na de Europese trip naar Tsjechië”, vertelt de hoekspeler.