Redouan Benhamou bezorgde Heist alweer een punt tegen één van de leidersploegen.
Volledig scherm
Redouan Benhamou bezorgde Heist alweer een punt tegen één van de leidersploegen. © Marina Thijs

KSK Heist blijft nu al voor de zevende wedstrijd op rij ongeslagen en pakt een punt bij de leider: “We hebben ons naar een prima resultaat geknokt na die vroege achterstand”

voetbal eerste nationaleKSK Heist bleef zaterdagavond ook een zevende keer ongeslagen, en dan nog wel op het veld van leider Patro Eisden (1-1). Heist pakte dit seizoen al acht punten in de vier wedstrijden waarin het uitkwam tegen de ploeg die op dat moment op het hoogste schavotje stond in de rangschikking. Na Francs Borains, La Louvière en Luik was het dus nu de beurt aan Patro Eisden. Na een vroege achterstand kon Redouan Benhamou op het uur de meubelen redden voor Heist.

 1. Kevin Henneuse (FC Gullegem) voor het eerst als linksback en boos op de leiding: “Het was een zuivere fout op mij, ik werd op mijn voet aangetrapt”
  voetbal tweede amateur

  Kevin Henneuse (FC Gullegem) voor het eerst als linksback en boos op de leiding: “Het was een zuivere fout op mij, ik werd op mijn voet aangetrapt”

  Die tweede thuiszege op de Poezelhoek blijft maar uit voor FC Gullegem. Het team van trainer Jordy Lemiengre ging zondag tegen een vooral na de rust sterk SC Oostkamp nipt onderuit (1-2). De thuisploeg was niet te spreken over de leiding van ref Tom Patrouille en zijn twee assistenten. Ook bij de bezoekers waren ze niet gelukkig want een blijkbaar geldig doelpunt werd niet toegekend.
 2. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”