In zijn eerste officiële wedstrijd voor KSK Heist nam Jef Colman alle doelpunten voor zijn rekening in de met 3-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen Achel VV.
Volledig scherm
In zijn eerste officiële wedstrijd voor KSK Heist nam Jef Colman alle doelpunten voor zijn rekening in de met 3-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen Achel VV. © KSK Heist

KSK Heist bereikt de vierde ronde van de Croky Cup na 3-0-winst tegen Achel. Met dank aan Jef Colman, die drie keer scoorde

Voetbal Beker van BelgiëKSK Heist zit in de vierde ronde van de Croky Cup. In zijn bekerwedstrijd van de derde ronde tegen de Limburgse eersteprovincialer Achel trok Heist aan het langste eind, dankzij drie doelpunten van aanwinst Jef Colman. Heist had het lange tijd niet onder de markt tegen de Limburgers, maar haalde uiteindelijk wel verdiend de volgende ronde.

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 1. Frank Boya (STVV) na nipte 0-1 thuisnederlaag tegen AS Eupen: “Frustrerende avond waar we uit tien kansen niet kunnen scoren”

  Frank Boya (STVV) na nipte 0-1 thuisneder­laag tegen AS Eupen: “Frustre­ren­de avond waar we uit tien kansen niet kunnen scoren”

  Na de interlandbreak wilden de Kanaries tegen Eupen weer aanknopen met een thuisoverwinning. Zo’n 70 STVV-legendes beleefden de wedstrijd mee. Voor de aftrap kregen ze een warm onthaal van de thuisaanhang. Voor de aftrap werd er ook één minuut stilte gehouden voor de overleden ex-speler en T2 Patrick Van Kets. STVV, met verrassend Eric Bocat met zijn eerste optreden, kon een tiental kansen niet verzilveren en de ingevallen N’Dri scoorde de enige goal. De Panda’s winnen voor het eerst in vier wedstrijden. De ontgoocheling bij Frank Boya en heel Sint-Truiden was groot.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 3. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.