In zijn eerste officiële wedstrijd voor KSK Heist nam Jef Colman alle doelpunten voor zijn rekening in de met 3-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen Achel VV.
Volledig scherm
In zijn eerste officiële wedstrijd voor KSK Heist nam Jef Colman alle doelpunten voor zijn rekening in de met 3-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen Achel VV. © KSK Heist

KSK Heist bereikt de vierde ronde van de Croky Cup na 3-0-winst tegen Achel. Met dank aan Jef Colman, die drie keer scoorde

Voetbal Beker van BelgiëKSK Heist zit in de vierde ronde van de Croky Cup. In zijn bekerwedstrijd van de derde ronde tegen de Limburgse eersteprovincialer Achel trok Heist aan het langste eind, dankzij drie doelpunten van aanwinst Jef Colman. Heist had het lange tijd niet onder de markt tegen de Limburgers, maar haalde uiteindelijk wel verdiend de volgende ronde.

 1. Edmundsson (SK Beveren) scoort in historische zege, maar valt uit: “Je wint niet elke dag van Turkije
  voetbal challenger pro league

  Edmundsson (SK Beveren) scoort in histori­sche zege, maar valt uit: “Je wint niet elke dag van Turkije

  Jóan Símun Edmundsson kon als één van de twee internationals van SK Beveren niet afreizen naar Visé voor de clash in de Beker van België. Hij had met interlands tegen Litouwen en Turkije andere katjes te geselen. Voor de aanvaller van Beveren werd het een interlandperiode om niet snel te vergeten. Hij scoorde de winnende treffer in de stuntzege tegen Turkije.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Mbaye Leye met Zulte Waregem morgen naar Westerlo: “Vertrouwen opdoen met meer automatismen”

  Mbaye Leye met Zulte Waregem morgen naar Westerlo: “Vertrouwen opdoen met meer automatis­men”

  Met de rode lantaarn als onaangenaam gezelschap stapt Zulte Waregem morgen de bus op richting Westerlo. In de parel van de Kempen gaat Essevee niet enkel op zoek naar punten, maar wil het vooral ook vertrouwen opdoen. Nadat uit de jongste zes wedstrijden slechts één schamel puntje werd gepuurd op bezoek bij Cercle Brugge, kwam de interlandbreak uiterst gelegen voor Mbaye Leye en zijn spelersgroep om de rangen te sluiten.