Lilian Bochet (r.) droeg al eens het shirt van KSCT Menen, zoals hier tijdens de derby op KRC Harelbeke
Volledig scherm
Lilian Bochet (r.) droeg al eens het shirt van KSCT Menen, zoals hier tijdens de derby op KRC Harelbeke © VDB

KSCT Menen haalt met Nagim (Winkel) en Bochet (Zwevezele) twee meteen inzetbare spelers in strijd om het behoud

VOETBAL TWEEDE nationale A ATweedenationaler KSCT Menen zet alles op alles in de strijd om het behoud en trok daarom met Amini Nagim (25, Winkel Sport) en Lilian Bochet (31, SKV Zwevezele) nog twee nieuwe spelers aan. Beiden zijn na de winterstop direct inzetbaar.

 1. Amerikaanse ondernemer Nathan Crockett is nieuwe eigenaar van Rupel Boom, Stéphane Demets (ex-Heist) T1: “Ik wil het vertrouwen verdienen”
  voetbal eerste nationale

  Amerikaan­se ondernemer Nathan Crockett is nieuwe eigenaar van Rupel Boom, Stéphane Demets (ex-Heist) T1: “Ik wil het vertrouwen verdienen”

  Nathan Crockett is de nieuwe eigenaar van Rupel Boom. Maandag presenteerde de Amerikaan zich aan het schepencollege in Boom en een dag later bezegelden de 42-jarige ondernemer en de Spanjaarden van Rising Phoenix Holding de overname officieel met de laatste handtekeningen. Tijdens de persconferentie vanavond werden Crockett zelf, CEO Geert Van den Wijngaert, de nieuwe technische staf onder leiding van Stéphane Demets (ex-SK Heist) én een deel van de spelerskern voorgesteld.
 2. Dylan Van Keer en Bonheiden grijpen in eindronde naast promotie na dubbele nederlaag tegen Loenhout: “We schoten onszelf in de voet”
  voetbal tweede provinciale

  Dylan Van Keer en Bonheiden grijpen in eindronde naast promotie na dubbele nederlaag tegen Loenhout: “We schoten onszelf in de voet”

  KV Bonheiden moest zondag een 1-2-nederlaag goedmaken op het veld van Loenhout. Het kreeg daar de kansen toe en ook de wedstrijdomstandigheden zaten mee, maar de troepen van Alain Wittocx gingen alsnog met 3-1 onderuit en mochten een kruis maken over de promotie naar eerste provinciale. Dat dankzij de eindzege van ASV Geel in de interprovinciale eindronde met Tisselt ook de beste verliezer promoveert, strooide nog wat zout in de wonde.