Elf van de dertien nieuwkomers van KSC Dikkelvenne: Malcolm Appiah, Sam De Nauw, Lloyd Van Landeghem, Domien Schelstraete, Matthias Van Peteghem, Nasseredine Mazouz, Maxime De Smet, Sander De Prycker, Jelle De Schryver, Jelle Belmans en Milan Van Cauter.
Volledig scherm
Elf van de dertien nieuwkomers van KSC Dikkelvenne: Malcolm Appiah, Sam De Nauw, Lloyd Van Landeghem, Domien Schelstraete, Matthias Van Peteghem, Nasseredine Mazouz, Maxime De Smet, Sander De Prycker, Jelle De Schryver, Jelle Belmans en Milan Van Cauter. © Geert De Rycke

KSC Dikkelvenne oefent vrijdagavond tegen AA Gent: “Sportief zware opdracht, maar toch gaan we proberen ervan te genieten”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE ATweedenationaler KSC Dikkelvenne maakt zich op voor een zwoele vrijdagavond. Voor de eerste oefenmatch van het seizoen zakt topklasser AA Gent naar de Hofkouter af. De wedstrijd (19 uur) mag door vierhonderd mensen worden bijgewoond.

  1. Liesbet Van Breedam: “Telkens wanneer de Olympische Spelen beginnen, komen de geweldige herinneringen aan Peking 2008 weer boven”

    Liesbet Van Breedam: “Telkens wanneer de Olympische Spelen beginnen, komen de geweldige herinnerin­gen aan Peking 2008 weer boven”

    In 1996, tijdens de Olympische Spelen van Atlanta, stond beachvolleybal voor de eerste keer op de officiële kalender. Het was een enorme mijlpaal in de geschiedenis van deze sport. Sindsdien is beachvolley niet meer weg te denken uit het programma. De zomersport wint almaar aan populariteit en behoort tot de meest bekeken topevenementen op de Spelen. In Tokyo 2021 viert het beachvolleybal zijn 25-jarig jubileum op de olympische kalender.