Een beeld uit de eerste derby van dit seizoen: Ben Bogaert (Olsa) tackelt de bal uit de voeten van Oudenaarde-aanvaller Kristof Verspeeten.
Volledig scherm
Een beeld uit de eerste derby van dit seizoen: Ben Bogaert (Olsa) tackelt de bal uit de voeten van Oudenaarde-aanvaller Kristof Verspeeten. © Geert De Rycke

Kristof Verspeeten met KSVO naar Merelbeke: “Bij derde nederlaag op rij zal het in Oudenaarde donderen”

voetbal tweede nationale AZes op zes voor FC Merelbeke, nul op zes voor KSV Oudenaarde. Het is ooit anders geweest. De geelhemden moeten dringend punten pakken. Kristof Verspeeten (29) miste de partij bij Westhoek door een kuitblessure, maar is uit bij Merelbeke inzetbaar.

 1. Christoph Van Elslande stapt op bij WS Lauwe: “Een beslissing in het belang van de club”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Christoph Van Elslande stapt op bij WS Lauwe: “Een beslissing in het belang van de club”

  Christoph Van Elslande is niet langer trainer van eersteprovincialer White Star Lauwe. Vlak na de verloren thuiswedstrijd tegen Sassport Boezinge (0-2) gaf hij zijn ontslag. “Dit is een beslissing in het belang van de club”, reageert Van Elslande. “Ik kijk niet naar mezelf, ik ben een passant.” Eén van de grootste kandidaten om Van Elslande op te volgen bij de Wietstar is Maxim Vandamme.
 2. Jolan Cox leidt Maaseik naar winst in Borgworm: “Drie punten, maar er is nog werk”
  Volleybal EML-league

  Jolan Cox leidt Maaseik naar winst in Borgworm: “Drie punten, maar er is nog werk”

  Greenyard Maaseik is de competitie gestart met 1-3-winst in Borgworm. De Maaslanders klommen vlot naar 0-2, maar ze gaven de derde set uit handen. In de vierde set zette een op dreef gekomen Jolan Cox orde op zaken. “We hebben geen fout gemaakt op de openingsspeeldag. Dat is de belangrijkste conclusie. We pakken drie punten terwijl we nog ver van onze beste niveau zijn. Ja, er is nog werk, maar dat is geen verrassing”, zegt Jolan Cox.