Sadek El Ouamari had met twee doelpunten een belangrijk aandeel in de kwalificatie.
Volledig scherm
Sadek El Ouamari had met twee doelpunten een belangrijk aandeel in de kwalificatie. © Geert De Rycke

Kristof Vermeir (Hamme) probleemloos naar 1/8 finale van beker: “We blijven zoeken naar uitdagingen”

FutsalARB Hamme heeft weinig problemen ondervonden om derdeklasser Fatani uit te schakelen in de 1/16 finale van de beker van België. In de eerste helft kon de ploeg al het verschil maken. Uiteindelijk haalde de leider in tweede nationale het met duidelijke 2-7-cijfers. Volgende week sluit men het jaar af met een competitieduel tegen Bouraza Brussel.

 1. Houtvenne-trainer Geert Van Dessel kijkt competitiehervatting met vertrouwen tegemoet: “Overtuigd dat we klaar zijn voor het grote werk”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

  Houtvenne-trai­ner Geert Van Dessel kijkt competitie­her­vat­ting met vertrouwen tegemoet: “Overtuigd dat we klaar zijn voor het grote werk”

  Als er één ploeg is die dankbaar gebruik heeft gemaakt van de verlengde winterstop in het voetbal, dan is het Houtvenne. De voorbije weken maakte bijna een heel nieuwe ploeg haar opwachting bij de twededenationaler. Al blijft de opdracht, het behoud verzekeren, een uitdaging. Maar trainer Geert Van Dessel is heel opgetogen over de inspanningen die het bestuur heeft geleverd.
 2. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.